Valerien Ismael'den Can Bozdoğan için yönetime baskı

Genç ve dinamik bir takım oluşturmak isteyen Beşiktaş’ın yeni hocası Valerien Ismael, 21 yaşındaki Can Bozdoğan'ın satın alma opsiyonunun kullanılmasını istedi.

Valerien Ismael'den Can Bozdoğan için yönetime baskı
Valerien Ismael'den Can Bozdoğan için yönetime baskı
GİRİŞ 06.04.2022 11:45 GÜNCELLEME 06.04.2022 22:27
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Beşiktaş ’ta gelecek sezonun planlaması tamamen Valerien Ismael’in istekleri doğrultusunda gerçekleşecek. Takımın başında iki haftadan kısa bir sürede bulunmasına ve bu dönemde çoğu oyuncunun millî takımlarında olmasına rağmen Fransız teknik adamın Trabzonspor maçında takıma oynattığı futbol takdir toplamıştı. Çok koşan ve rakibe boş alan bırakmayan takım oluşturacağının sinyallerini veren Ismael, gelecek sezon takımdaki oyuncuların hepsinin genç ve dinamik olması gerektiğini söyledi.

ÜÇ İSİM BEKLEMEDE

Yönetimle gelecek sezonun planlaması için sık sık görüş alışverişinde bulunan Fransız çalıştırıcının hakkında rapor verdiği ilk isim Can Bozdoğan oldu. Trabzonspor maçında ilk 11’de oynattığı oyuncunun idmanlardaki performansını da çok iyi bulan tecrübeli teknik adam, 21 yaşındaki futbolcunun bonservisinin alınmasını istedi. Ismael’in, bonservisi sona erecek olan Domagoj Vida, Güven Yalçın ve Cyle Larin hakkındaki kararı ise sezon sonunda vereceği öğrenildi.

SCHALKE'YE 1 MİLYON AVRO

Sezon başında Schalke 04’ten kiralanan Can Bozdoğan’ın satın alma opsiyonu 1,8 milyon avro. Siyah beyazlı yönetim önümüzdeki günlerde Alman kulübüyle masaya oturacak ve bonservis için 1 milyon avroluk teklifte bulunacak.

YORUMLAR 5
  • EYT Ömer 2 yıl önce Şikayet Et
    Can beş para etmez kesinlikle alınmasın
    Cevapla
  • rıfkı efendi 2 yıl önce Şikayet Et
    birader futbol nedir hiç izledinmi sen
    Cevapla
  • Emr 2 yıl önce Şikayet Et
    Aynen ronaldo veya messi yi almak varken neden Can ı alalım ki sen başkan ve t.direktörden futbolu daha iyi biliyorsun
    Cevapla
  • Mehmetkeser61 2 yıl önce Şikayet Et
    Can iyi bir futbolcu ama TS çok kötü oynadığı için Bjk süper göründü.Ts sahada korkak pisirik ürkek amatör takım gibiydi.bjk nin her maçı böyle olmaz
    Cevapla
  • Bjk 2 yıl önce Şikayet Et
    Ts kötü değildi Beşiktaş müthiş bi baskıyla iyi oynamasını önledi
    Cevapla