Mesut Urgancılar: Trabzonspor deplasmanı her zaman zordur

Beşiktaş Genel Sekreteri ve İcra Kurulu Başkanı Mesut Urgancılar, Trabzonspor deplasmanının her zaman zorlu olduğunu söyledi.

 Mesut Urgancılar: Trabzonspor deplasmanı her zaman zordur
Mesut Urgancılar: Trabzonspor deplasmanı her zaman zordur
GİRİŞ 31.03.2022 00:51 GÜNCELLEME 31.03.2022 00:51
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Genel Sekreteri ve İcra Kurulu Başkanı Mesut Urgancılar, 68’inci Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödül Töreni öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

68 yıldır bu organizasyonu sürdürmenin olağanüstü bir iş olduğunu söyleyen Urgancılar, "Hem Gillette’i hem Milliyet’i tebrik ediyorum. Önümüzdeki yıllardaki törenler için de sporcularımıza başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında Trabzonspor ile deplasmanda oynayacakları maçla ilgili olarak Mesut Urgancılar, "Trabzonspor deplasmanı her zaman zor biliyorsunuz. Ama her zaman da tüm takımlara keyif verir. Gerek bölgenin özel şartları, gerek Trabzon halkının futbola olan tutkusu nedeniyle. Yine öyle bir maç oynayacağız. İlkler zordur ama umarım güzel bir ilk olur bizim için" diye konuştu.

YORUMLAR 4
  • Emr 2 yıl önce Şikayet Et
    Yeni sistem ile sanki daha zor olacak
    Cevapla
  • Alper 2 yıl önce Şikayet Et
    Trabzonspor şampiyon olsun o rahatlıkla on sene üst üste şampiyon olur lav birikti magma sos veriyor büyük patlama yapar Trabzonspor
    Cevapla
  • Bjk 2 yıl önce Şikayet Et
    Atmaaaaaa Ziyaaaaaaaa
    Cevapla
  • Dermanbey Anadolu 2 yıl önce Şikayet Et
    Adami bir an Ukraine Dis isleri bakani sandim
    Cevapla