Galatasaray'dan Miralem Pjanic atağı!

Son dönemde Valentin Rosier, Rachid Ghezzal ve Gedson Fernandes transferlerinde Beşiktaş ile karşı karşıya gelen Galatasaray, Siyah-Beyazlıların kiralık olarak kadrosuna kattığı Miralem Pjanic'i transfer etmek istiyor.

Galatasaray'dan Miralem Pjanic atağı!
Galatasaray'dan Miralem Pjanic atağı!
GİRİŞ 25.03.2022 14:46 GÜNCELLEME 25.03.2022 23:53
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Valentin Rosier, Rachid Ghezzal ve son olarak da Gedson Fernandes transferinde Beşiktaş ile karşı karşıya gelen Galatasaray , flaş bir hamle gerçekleştirmek istiyor. Bu doğrultuda Sarı-Kırmızılıların Miralem Pjanic'i hedefine koyduğu aktarılmakta.

İtalyan ve İspanyol basınında geniş yer bulan Som I Serem FCB'nin iddiasına göre Galatasaray, Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen Miralem Pjanic için Barcelona ile bir görüşme gerçekleştirdi. Galatasaray, Pjanic'in yeni sezondaki durumuna ilişkin Katalan ekibinden bilgi aldı.  

Barcelona'nın gerçekleştireceği görüşme bekleniyor

Barcelona, yeni sezonda Miralem Pjanic'in durumunu netleştirmek adına daha önce bir araya geldiği menajeri Fali Ramadani ile bir görüşme daha gerçekleştirmeyi planlıyor. Bu görüşmenin Pjanic'in durumuna ilişkin belirleyici olabileceği aktarılmakta. 

Yakın ilişkiler avantaj olabilir

Galatasaray'ın Domenec Torrent'in göreve gelmesi ve UEFA Avrupa Ligi'ndeki eşleşmeden kaynaklı Barcelona ile iyi ilişkiler kurmuş olması transferde bir avantaj yaratabilir. Devre arasında Inaki Pena'yı kiralık olarak kadrosuna katan Galatasaray, yaz aylarında da orta sahadaki sorunu Miralem Pjanic ile gidermek istiyor. 

YORUMLAR 14
  • Talisca 2 yıl önce Şikayet Et
    Talisca
    Cevapla
  • Gartal1 2 yıl önce Şikayet Et
    Ünlü bir hoca değil, bu ayarda çok hoca var, paniçe ide alsın gs, bize çok faydalı oldu, şampiyonlar liginde 0 çektik, texsirada bonus olarak verelim, abubakar gitti takımbitti, bizim gomisi, abubakar, texsiraya verdiler para yı, şampiyon takımı mahvettiniz
    Cevapla
  • hbr 2 yıl önce Şikayet Et
    gese talip olduysa beşiktaş tekrar kiralayacak o zaman
    Cevapla
  • Ricardo Quaresma 2 yıl önce Şikayet Et
    Pjanic galatasaraya gitmez o artık türkiyede bir kartal
    Cevapla
  • Hüseyin 2 yıl önce Şikayet Et
    Verin gitsin bir şeye yaradığı yok zaten
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle