Burak Yılmaz, Beşiktaş'a dönecek mi? Babası açıkladı...

İsmi Beşiktaş'la anılan Burak Yılmaz'ın babası Fikret Yılmaz, iddialar hakkında açıklamalarda bulundu.

Burak Yılmaz, Beşiktaş'a dönecek mi? Babası açıkladı...
Burak Yılmaz, Beşiktaş'a dönecek mi? Babası açıkladı...
GİRİŞ 11.02.2022 23:25 GÜNCELLEME 11.02.2022 23:28
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Ligue 1 ekiplerinden Lille forması ile geçtiğimiz sezon şampiyonluk sevinci yaşayan Burak Yılmaz'ın ismi yeniden Beşiktaş ile anılmaya başlandı.



Babası Fikret Yılmaz, oğlunun Süper Lig'e dönüşüne açık kapı bıraktı ve "Türkiye’de bir takımda 200 gol barajını aşarak, futbolu bırakmak istiyor" dedi. 

"Bence bu sezon da iyi oynuyor"

Radyospor'a açıklamalar yapan Fikret Yılmaz, “Burak bence bu sezon da iyi oynuyor. Ama takım olarak iyi gitmiyorlar. Teknik direktör değişikliği, kulübün iyi oyuncuları satıp, yatırıma gitmesi gibi nedenlerden dolayı işler istedikleri gibi gitmiyor. Şampiyonlar Ligi’nde Chelsea ile eşleştiler. Chelsea mutlak favori değil. Lille sıradan bir takım değil ve Şampiyonlar Ligi’nde iyi oynuyorlar” açıklamasını yaptı. 



"Biz Beşiktaşlıyız"

Burak Yılmaz’ın sezon sonunda Beşiktaş’a dönme ihtimali için ise Fikret Yılmaz, “Olabilir, her şey olabilir. Sezon sonunu görmek gerek. Milli takımla hedefleri var. Ben geleceğiyle ilgili çok konuşmuyorum. Ama biz Beşiktaşlıyız. Bunu herkes bilir. Yazılanları okuyorum. Gerçekleşmesi için dua ediyorum. İnşallah olur. Bizi aşan bir mesele" ifadelerini kullandı.



BURAK YILMAZ FUTBOLU BIRAKTIKTAN SONRA NE YAPACAK?

Fikret Yılmaz, oğlunun gelecek planlamasıyla ilgili olarak da, "Türk liginde 200 golü geçmesini, sonra futbol kariyerini noktalamasını isterim. Burak futbolculuğu bıraktıktan sonra teknik adam olarak kalacaktır. Kesinlikle planımız bu. Yapacağı iş futbol adamlığıdır. Bunu yapabilecek becerisi vardır. Avrupa’da geçen sezon yaptığını tüm zamanlarda yapan yok” şeklinde konuştu.

YORUMLAR 17
  • mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    kargaya yavrusu şahin gözükürmüş ama genede sorsaydınız siz eski bir futbolcu olarak burakın futbolcu olduğuna inanıyormusunuz diye o sadece 10 psizyona 1 gol atabilen bedava golcü takımda çok asistçi olacak burak gibisi de golcü o devir kapandı artık
    Cevapla
  • HARAMİDERE li 2 yıl önce Şikayet Et
    Gelmesin BJK ya ve TÜRKİYE ye yeter artık .
    Cevapla
  • kayserili 2 yıl önce Şikayet Et
    adamin pili bitmis takima almiyorlar ve caresi Turkiyeye donmek. gelmesin baska ulkede top kostursun kosabiliyprsa.
    Cevapla
  • AKURAL 2 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaşı sahte penaltı ile şampiyonluktan eden bir bjk lı olamaz gelmesin istemiyoruz insanda biraz yüz olur
    Cevapla
  • Yazık 2 yıl önce Şikayet Et
    Bastonla mı oynayacak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle