Beşiktaş, Gedson Fernandes transferini duyurdu

Beşiktaş, Gedson Fernandes ile 1 Temmuz 2022 tarihinden başlamak üzere 4+1 yıllığına anlaşmaya vardığını açıkladı.

Beşiktaş, Gedson Fernandes transferini duyurdu
Beşiktaş, Gedson Fernandes transferini duyurdu
GİRİŞ 03.02.2022 19:09 GÜNCELLEME 04.02.2022 09:54
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Kulübü, 1 Temmuz'dan başlamak üzere 4+1 yıllık anlaşmaya vardığı yeni transferi Portekizli futbolcu Gedson Fernandes için Benfica Kulübüne 6 milyon avro ödeneceğini açıkladı.

Siyah-beyazlı kulüpten Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) yer alan açıklamada şu ifadeler yer aldı:



“Profesyonel futbolcu Gedson Carvalho Fernandes'in 1 Temmuz 2022 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere transferi konusunda SL Benfica Kulübü ile anlaşmaya varılmıştır. SL Benfica Kulübü'ne 6.000.000 Avro transfer bedeli ödenecektir.



Oyuncu ile 1 Temmuz 2022 tarihinden başlamak üzere dört yıl artı bir yıl opsiyonlu olacak şekilde anlaşmaya varılmıştır. Oyuncunun ileride başka bir kulübe kiralanması ya da satılması durumunda elde edilecek gelir, Kulübümüz ve SL Benfica Kulübü arasında 50% - 50% olarak paylaşılacaktır.”

Gedson Fernandes, gün içinde 2021-2022 sezonunun kalan bölümünde kiralık olarak formasını giyeceği Çaykur Rizespor ile sözleşme imzalamıştı.

YORUMLAR 34
  • YUSUF.İR 2 yıl önce Şikayet Et
    Bunlara para haramdır bence.
    Cevapla
  • Yusuf 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu buyuk kulupleri yönetenler milleti vememleketi soymak için varlar.bakin hepsi dövizle oyuncu alıyor. Bir küçük kulüp çok düşük bir miktara beğen meyip almadığı oyuncuyu büyükler 1000 katına transfer ediyor. Bu işi bilenler sözde bunlar. Demekki neymiş biz gidip bunları seyretmek için ne kadar verirsek bunlar hem paramızı hemde kardeşi kardeşe maç yüzünden kirdirtacak bir yol bulunmuş. Fanatiklikten vaz gecebilirsek sadece arada bir wtkinlik olarak gidersek ozaman keyifli olur.ama diğeri felaket.
    Cevapla
  • ALLAHIN BİR KULU 2 yıl önce Şikayet Et
    Futboldan uzak durun başka şeylerle ilgilenin FUTBOL KÜFÜR KAVGA ZAMAN KAYBI KISACASI MÜSLÜMANLARA BÜYÜK BİR ZARARDIR
    Cevapla
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Para yok millet battı boğaza 90 milyonluk bir kazık daha para yok kulüpler battı bu parayla tam 300aile ev sahibi olurdu gedsonfernandes
    Cevapla
  • mmtz 2 yıl önce Şikayet Et
    Bedava gideceği için para alamaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle