Beşiktaş'tan Galatasaray'a Gedson Fernandes çalımı!

Beşiktaş, Galatasaray'la anlaşamayan Portekizli futbolcu Gedson Fernandes'i kadrosuna katıyor.

Beşiktaş'tan Galatasaray'a Gedson Fernandes çalımı!
Beşiktaş'tan Galatasaray'a Gedson Fernandes çalımı!
GİRİŞ 02.02.2022 02:02 GÜNCELLEME 02.02.2022 13:43
Bu Habere 74 Yorum Yapılmış

Devre arası transfer döneminde henüz takıma takviye yapmayan ve önümüzdeki sezonun yapılanması için çalışan Beşiktaş, Gedson Fernandes’i kadrosuna katmayı hazırlanıyor.

6 MİLYON EURO'YA ANLAŞMA SAĞLANDI!

23 yaşındaki orta saha oyuncusu için kulübü Benfica ile görüşen siyah-beyazlılar, gelecek sezon için transferi bitirdi. Beşiktaş, Portekiz ekibiyle 6 milyon Euro karşılığında sıkıştı.



YILDA 1.3 MİLYON EURO KAZANACAK

Ayrıca Portekizli orta saha oyuncusunun da siyah-beyazlılardan yıllık 1.3 milyon Euro alacağı öğrenildi. Sezonun ikinci yarısını başka bir kulüpte kiralık olarak geçirecek Gedson Fernandes, gelecek sezondan itibaren ise Beşiktaş formasını terletecek.

ÇAYKUR RİZESPOR İDDİASI

Fernandes sezonun kalan kısmında Beşiktaş ve Benfica’nın ortak olarak karar vereceği bir kulüpte kiralık olarak forma giyecek. Gelen son haberler Benfica'nın Fernandes'i kiralamak için Çaykur Rizespor'la temasa geçtiği yönünde. Yıldız futbolcuyu ayrıca Rus ekipleri CSKA Moskova ve Krasnodar da kiralamak istiyor.

Öte yandan transferin sonuçlanması için resmi yazışmalar ve evraklar bekleniyor.



AHMET BULUT SİNYALİ VERMİŞTİ

Gedson Fernandes'in Türkiye temsilcisi Ahmet Bulut yaptığı açıklamada, "Galatasaray ve Benfica'nın Gedson için yaptığı görüşmeler durdu. Transfer gerçekleşmeyecek gibi gözüküyor. Başka bir kulüple görüşüyoruz. Gedson'un durumu yarın netleşecek." ifadelerinde bulunmuştu.

YORUMLAR 74
  • Emr 2 yıl önce Şikayet Et
    Çebi başkan çalım değil ayar verdi gs ye benle uğraşma senin 1.5 sene uğraşıp alamadığın futbolcuyu alır küme düşmedeki rakibin Rize ye verir sana ders veririm mesaji verdi helal olsun
    Cevapla
  • bjk yönetimi 2 yıl önce Şikayet Et
    teşekkürler ışıtan görevini iyi yapıyorsun
    Cevapla
  • Fanatik Taraftar 2 yıl önce Şikayet Et
    Burak başkan sakın gitme. Daha yazda ghezzal ve rosier’i almak isteyen concon ve almamasına rağmen biz korkuttuk BJK yi diye dalga geçen takımı diyen 6s zekasına tebrikler. BJK hem elinizden aldı ve bizim yönetimi de tebrik etmek gerekiyor, gs düşmanı Rize’ye kiralıyor ve küme düşme hattı baya heyecanlı olur artık. Yaz ayında bizle alay eden concon taraftarı şimdi ne yapacaksınız. Burak kal
    Cevapla
  • haydar 2 yıl önce Şikayet Et
    sportinge gittin yendin, burada dortmundu yendin yaptı 6, ajaxa gittin yenildin sıkıntı yok burada yendin her türlü çıkarsın. takım galaktikos.
    Cevapla
  • Tarafsz 2 yıl önce Şikayet Et
    Galatasarayın yönetimi şuan beşiktaşlılardan oluşuyor (burak elmas, ışıtan gün vd.) Galatasarayı mahvettiler gercekten Alşah yardımcıları olsn. Süper Ligin kalitesi şuan yerlerde vesselam. Bizm içim Türkiye Süper Ligi sona ermiştir.. Çocukların bi futbol zevki vardı onuda bitirdiler.
    Cevapla
  • Temel 2 yıl önce Şikayet Et
    Hani para yok bunlarda devletin kapısında para diye geliyorlar sonra ovardalık kimin parasınla
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle