Başkan Ljajic'i duyurdu! 'Beşiktaş ile anlaştık'

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, Adem Ljajic transferinde Beşiktaş ile anlaşma sağladıklarını açıkladı.

Başkan Ljajic'i duyurdu! 'Beşiktaş ile anlaştık'
Başkan Ljajic'i duyurdu! 'Beşiktaş ile anlaştık'
GİRİŞ 01.02.2022 10:00 GÜNCELLEME 01.02.2022 23:50
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta 6.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında 2018'de Torino'dan transfer edilen Adem Ljajic sezon öncesinde siyah-beyazlılarda kadro dışı bırakılmıştı.

Başakşehir ile prensip anlaşmasına varan Adem Ljajic, Beşiktaş'ta sözleşme feshinde sıkıntı yaşadığı için İstanbul ekibine transferi olmamıştı. Ljajic, siyah-beyazlılardan alacaklarının hepsini istemişti.

Süper Lig takımı Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'dan Adem Ljajic atağa geldi. Malatya ekibinde başkan Adil Gevrek konuyla ilgili Ajansspor'a açıklamalarda bulundu.

"MAAŞININ BİR BÖLÜMÜNÜ BEŞİKTAŞ ÖDEYECEK"

Adil Gevrek, "Adem Ljajic'in maaşının bir bölümünü biz, bir bölümünü de Beşiktaş ödeyecek. Yıllık 3.2 milyon Euro'ya oynayan Ljajic'ın 6 aylık maaşı 1.6 milyon Euro'ya tekabül ediyor. Transfer gerçekleşirse 1.8 milyon Euro'luk ödemeyi Beşiktaş ve Malatyaspor paylaşacak." dedi.

EMRE BELÖZOĞLU: LJAJİC TRANSFERİNDEN VAZGEÇTİK

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Beşiktaşlı Adem Ljajic'ten vazgeçtiklerini, Aston Villa forması giyen Trézéguet konusunda ise ilerleme olduğunu söyledi. "Evet Adem Ljajic ile alakalı bir girişimimiz olmuştu ama daha sonra istemediğimiz şekilde ilerledi süreç ondan dolayı transferden vazgeçtik"

YORUMLAR 8
  • Serkan BJK 2 yıl önce Şikayet Et
    Darisi kenana
    Cevapla
  • Adalet 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu transferlerde kulüp ne kadar sorumlu ise imza atan yönetimde başkanda o kadar sorumlu olmalıdır..kulüp ödemezse imza atanlar ödemeli yoksa daha çok yeni Malatya,Gaziantep, Kocaeli, bursa,ordu gibi batmis isim değiştirmiş takımları görürüz..Ali cengiz oyunları al takke ver külah
    Cevapla
  • ismail 2 yıl önce Şikayet Et
    İyide malatya ne yapacak öz has yeniden malatya mı olacak. Elindeki oyuncuların maaşını ödeyemeyen takım 900 bin euro yani 12 milyon tl borca giriyor.
    Cevapla
  • Anadolu 2 yıl önce Şikayet Et
    Öz has batak Malatyaspor olur , adil gevrek kaybolur uzaktan gevrek gevrek güler kesin..
    Cevapla
  • Malatyasporlu 44 2 yıl önce Şikayet Et
    Malatyaspor küme düşmemeye çalışaçak malatyaspora hazır oyuncu lazım,layiç bu sezon kulübünde fazla forma şansı bulamadı oynamamış bir oyuncu malatyaspora katkısı ne olacak? Malatyaspora stoper ve 10 numara lazım ama kulübünde forma giymiş hazır oyuncu lazım.
    Cevapla
  • MASK 2 yıl önce Şikayet Et
    hazırdı değildi futbolu bilen her zaman hazırdır eğer oynar ve yeteneklerini sahaya yansıtırsa 60 dakika yeter ilk etapta ama bjk deki gibi olursa adama oturduğu yerde para vermiş olursunuz
    Cevapla
  • Yavuz 2 yıl önce Şikayet Et
    Adil gevrek bu parayı kesinlikle vermez.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle