Oğuzhan Özyakup: Ayrılmak istemem ama...

Göztepe'nin yanı sıra bazı Hollanda kulüplerinin talip olduğu Oğuzhan Özyakup transfer değerlendirmesinde bulundu.

Oğuzhan Özyakup: Ayrılmak istemem ama...
Oğuzhan Özyakup: Ayrılmak istemem ama...
GİRİŞ 27.01.2022 11:39 GÜNCELLEME 27.01.2022 22:05
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta Önder Karaveli'nin teknik direktörlüğe gelmesinin ardından daha iyi performans göstermeye başlayan Oğuzhan Özyakup, ara transferde en çok teklif alan futbolcular arasında yer alıyor.

Hürriyet Gazetesi'nden İsmail Er'in haberine göre; 29 yaşındaki orta saha oyuncusuna, Göztepe'nin yanı sıra Hollanda'dan çok sayıda kulüp talip oldu.

AZ Alkmaar altyapısından yetişen ve 2019-20 sezonunun ikinci yarısında Feyenoord'da kiralık olarak oynadığı için Hollanda'da iyi bilinen bir futbolcu olan Oğuzhan ise transfer konusunda kararı Beşiktaş yönetimine bıraktığını bildirdi.

2012'den beri Beşiktaş'ta forma giydiğini, dolayısıyla ayrılık kararı almanın hiç kolay olmadığını ifade eden tecrübeli futbolcu, "Teklifler gelmesi sevindirici bir olay ancak ben Beşiktaş'ta oynamaktan büyük mutluluk duyan bir futbolcuyum. Burada şampiyonluklar yaşadım ama hedeflerim bitmedi. Ayrılmak istemem ama yönetimin benimle ilgili alacağı her karara saygı duyarım" diye konuştu.

YORUMLAR 17
  • Hasil. 2 yıl önce Şikayet Et
    Məncə,iyi oyuncu amma onu oynatmasan,olmaz.Hər oyun oynamalı.Ya da getməli.
    Cevapla
  • Emr 2 yıl önce Şikayet Et
    Bende böyle bir çiftlik bulsam ayrılmazdım hatta boş mukaveleye imza atardım ki yedek kulübesinde keyfim kaçmasın yattığım yerden para almaya devam ediyim . Bunlara verilen şansın sadece 3 te 1 i gençlere verilse her sene 1-2 yıldız çıkarırız alt yapıdan
    Cevapla
  • Jkidd7 2 yıl önce Şikayet Et
    Kartal daha mı kötü oynar uzun zamandır merak ediyorum..
    Cevapla
  • Serkan BJK 2 yıl önce Şikayet Et
    Ayrilmak istemessin tabi çiftliktesin çöp adam
    Cevapla
  • bjk 2 yıl önce Şikayet Et
    eğer sana bjk teklifte bulunurda kalırsan ne forma,ne çorap ne atkı, nede telden mesaj atarım.ne ulan bu.biz asgari ücret alalım,sen yatarak 10 trilyon al yokya
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle