Beşiktaş'a Alex Teixeira'dan güzel haber

Fenerbahçe derbisinden zaferle ayrılmak isteyen Beşiktaş'ta, sakatlığı bulunan Alex Teixeira'dan gelen haber yüzleri güldürdü.

Beşiktaş'a Alex Teixeira'dan güzel haber
Beşiktaş'a Alex Teixeira'dan güzel haber
GİRİŞ 16.12.2021 23:48 GÜNCELLEME 16.12.2021 23:48
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de geçtiğimiz hafta Kayserispor'u geriden gelerek 4-2 mağlup eden Beşiktaş'ta gözler pazar günü oynanacak Fenerbahçe derbisine çevrildi.

Önder Karaveli yönetiminde ilk maçından zaferle ayrılan siyah-beyazlılar, ezeli rakibi Fenerbahçe'yi de deplasmanda devirip, zirveye doğru tırmanmak istiyor.

TEİXEİRA ÇALIŞMALARA BAŞLADI

Mücadele öncesi Beşiktaş'ta sakatlığı bulunan Alex Teixeira'nın durumu merak edilirken, Brezilyalı isimden müjdeli haber geldi.

Giresun maçının ardından sol uyluk arka adalesinde kanama ve kısmi yırtık tespit edilen Brezilyalı yıldız, takımdan ayrı olsa da bireysel çalışmalara başladı.

Sambacı'nın Fenerbahçe derbisinde ilk 11'de olmasa da kulübede olacağı ve görev verilmesi halinde ikinci yarıda forma giyebileceği öğrenildi.

Alex Teixeira, Beşiktaş'a geldiğinden bu yana 3 sakatlık yaşarken; önceki iki sakatlığında toplam 7 maçta takımdaki yerini alamamıştı.

YORUMLAR 4
  • Murat91 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir Falcao vakası da bu çıktı, adam 7 maç yok kondisyon ve formsuz diye her maç 45dk anca çıkardı. Beşiktaşta zaten beleş para alan çok ( Lens, Lajic, N'sakala) bu adam gerçekten ne zaman oynayacak.
    Cevapla
  • Kimyacı 2 yıl önce Şikayet Et
    Boş beleş bi adammış çöp para yemeye gelmiş.
    Cevapla
  • kuzey 2 yıl önce Şikayet Et
    lazim degil
    Cevapla
  • Aliriza 2 yıl önce Şikayet Et
    Oynasa ne olacakmiski oynamasin bence ilk yari bitti 3/5mac oynadilar gerek yok kulubede kalsin
    Cevapla