Hikmet Karaman: Oğuzhan oyuna girmek istemiyordu

Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, 4-2 kaybettikleri Beşiktaş mücadelesini değerlendirdi.

Hikmet Karaman: Oğuzhan oyuna girmek istemiyordu
Hikmet Karaman: Oğuzhan oyuna girmek istemiyordu
GİRİŞ 12.12.2021 22:02 GÜNCELLEME 12.12.2021 22:41
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, 4-2 kaybettikleri Beşiktaş maçının ardından yayıncı kuruluşa konuştu.

"2-1 öndeyken bir taç pozisyonu oldu ve o sırada taraftarın baskısı bir anda bize döndü. Eksiklerimiz de vardı. Onlar olsa hamle gücümüz artacak ve belki başka şeyler olacaktı. Oyunu kontrol etmemiz lazımdı. Oğuzhan oyuna girmek istemiyordu, 'Ben girmeyeyim' diyordu. Futbol enteresan bir şey."

"Eksikler ve kadro yapılanması sorun yaratıyor. 35 bin seyircinin önünde Beşiktaş'a 2 gol atmak, mücadele etmek kolay şeyler değil. Uğur, Trabzonspor maçından beri ilk kez 90 dakika oynadı."

BASIN TOPLANTISI

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş'a 4-2 yenilen Yukatel Kayserispor'un teknik direktörü Hikmet Karaman, önde götürdükleri maçı mağlup bitirmenin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

Karaman, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, "84. dakikaya kadar 2-1 önde gittiğimiz maçı kaybetmek üzücü oluyor." dedi.

Beşiktaş'ın taraftarların büyük desteğiyle 15-20 dakika iyi oynadıklarını belirten Karaman, "Buna rağmen oyuncularımız direnci kırmasını bildi. İyi goller attık. 2-1'de de tam taraftarlar aleyhe döndüğünde taç atışı oldu. Biz biraz taraftarları ateşledik. Birkaç oyuncumuz taraftarlarla iletişime geçti. Attığımız yanlış taç kalemizde gol oldu." ifadelerini kullandı.

Öne geçtikten sonra kontrolü ellerinde bulundurmaları gerektiğini kaydeden Karaman, "Maalesef oynadığımız birçok maçta çok oyuncu eksiğiyle yakalandık. Güven ve Oğuzhan hamlesi Beşiktaş'a olumlu yansıdı. 2-1'den 2-2'den maç kaybetmememiz gerekiyor. Mensah gibi önemli oyuncuyu kaybettik. Elimizde tuttuğumuz bir oyunu teslim ettik." diye konuştu.

Sakat oyuncuların çokluğundan yakınan Karaman, "3-4 maçı 5-6 eksikle oynadık. Beşiktaş'ın eksikleri var ama kulübede bekleyen hamle güçleri önemli. Onur da sakatlandı. Ramazan hiç ısınmadan oyuna girdi. Beşiktaş'ta Oğuzhan oyuna girmek istemedi. 'Ben girmeyeyim' dedi. Yan yanayız, orada görüyorum. Güven oyunu çevirdi." şeklinde sözlerini tamamladı.

YORUMLAR 1
  • ÖMER 2 yıl önce Şikayet Et
    ben girecektim yanlış yaptılar onu soktular sen nerden biliyon girmek istemediğini
    Cevapla