Atiba Hutchinson: Zor olacak ama düzeleceğiz

Beşiktaş'ın Kanadalı oyuncusu Atiba Hutchinson, Trabzonspor karşısında yedikleri gollere dikkat çekti.

Atiba Hutchinson: Zor olacak ama düzeleceğiz
Atiba Hutchinson: Zor olacak ama düzeleceğiz
GİRİŞ 06.11.2021 22:02 GÜNCELLEME 06.11.2021 22:02

Süper Lig'in 12. haftasında Beşiktaş sahasında Trabzonspor'a duraklamalarda gelen golle 2-1 mağlup oldu. Maçın ardından Beşiktaşlı futbolcular mücadeleyi değerlendirdi.

Atiba Hutchinson: Bu seviyede olmaması gereken goller

Siyah-beyazlı takımın Kanadalı oyuncusu Atiba Hutchinson, yedikleri gollere dikkat çekerken milli aradan sonra daha iyi olacaklarını söyledi.

"Çok üzgünüz. Üzücü bir sonuç Taraftarımızın önünde iyi bir sonuç almak istedik. En iyi oyunumuzu oynayamadık. Yediğimiz goller bu seviyede olmaması gereken goller. Daha akıllı olmamız gerekiyordu. Düzeltmemiz gereken şeyler var. Zor olacak ama önümüzde çok maç var, düzeleceğiz."

"İlk yarıda biraz daha iyiydik. İkinci yarıda tempomuz düştü. Yapmamız gerekenleri yaptık ama gelecekte de neleri değiştireceğimizi göreceğiz. Uzun süredir beraber oynamıyorduk. Uzun süre sonra eksiksiz çıktık. Milli aradan sonra daha iyi olacağımızı düşünüyorum."

Umut Meraş: İyi mücadele ettik

"İyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum ama pozisyonların sonunu getiremedik. Bugün kazanmak istiyorduk ama olmadı. Önümüzde bir milli var, daha çok çalışacağız. Bu duruma biz getirdik, bu durumdan da biz çıkaracağız. Hep birlikte olmamız gerekiyor. Milli ara sonrasında galibiyet serisi yakalayıp, üst tarafa çıkmak istiyoruz."