Sergen Yalçın'dan itiraf! "Artık bazı şeyleri söylemek lazım"

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, siyah-beyazlı ekibin bu sezon beklentilerin altında olduğunu söyledi ve sorumluluğu üstlendi.

Sergen Yalçın'dan itiraf! "Artık bazı şeyleri söylemek lazım"
Sergen Yalçın'dan itiraf! "Artık bazı şeyleri söylemek lazım"
GİRİŞ 06.11.2021 21:48 GÜNCELLEME 06.11.2021 21:48
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de Trabzonspor'a evinde 2-1 mağlup olan Beşiktaş'ta Sergen Yalçın mücadeleyi değerlendirdi.

Sergen Yalçın bu sezon Beşiktaş'ın beklentilerin altında performans sergilediğini belirterek, "Artık bazı şeyleri söylemek lazım. Bu seneki gidişatımız beklentinin çok altında. Bu maçtan sonra bunu söyleyebiliriz. Son müsabakalar iyi izlenimler vermiyor. Bizim istediğimiz oyun ortaya çıkmadı diyebiliriz bugün. İstediğimiz şeyler olmadı. İlk yarı ve maç bitimine çok yakın yediğimiz iki gol bizim gibi camiaların yememesi gereken goller. Oyundan kopmak, konsantreyi bozmak bu gollere neden olabiliyor." diye konuştu.

"Sorumluluk bende"

Sorumluluğun kendisinde olduğunu belirten Yalçın, "Sürekli aynı şeyleri söyleyemeyiz. Üzgünüz, diyemeyiz. Sorumluluk bende. Bir şeyler yapmam gerekiyor. Sezon başından beri bu döngüden çıkamadık. Umarım bundan sonraki süreçte bu döngüde olmayız. Daha iyi performans sergilemeliyiz. Bu oyunlar ve bu sonuçlar Beşiktaş'a yakışmıyor." dedi.

Milli ara hakkında da konuşan Yalçın, "Birçok oyuncu milli takıma gidiyor. Kalanlarla antrenman yapacağız, bir hazırlık maçı oynayacağız. Oyuncular sakatlık sürecinden geçti. Pjanic, Alex hazır değil. N'Koudou en fazla 15 dakika dedik. Kimse mutlu değil ama bizim çözüm bulmamız gerekiyor. Herkesin görmek istediği sağlıklı bir oyuncu grubunu sunmamız gerekiyor." diye konuştu.

YORUMLAR 28
  • cahil 2 yıl önce Şikayet Et
    Sergen Yalçın'ı kimseye yedirmeyiz
    Cevapla
  • Diyarrbakırlı 2 yıl önce Şikayet Et
    Futboldan anlamadığını söyleyebilirsin sergo.
    Cevapla
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Gecen yil hakemlerle gelen sampiyonluk... alanyanin goz gore gore mac satmasi... bu yil ts iyi top oynuyor ama gsye verir sampiyonligu
    Cevapla
  • Osman 2 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş'a her zaman gomez gibi bir forvet lazım bu sene iyi bir forvet alamadık alsak diğer sorunları skorla çöze bilirdik seneye iyi bir kadro kurmamız lazım beşiktaş her daim şampiyon olacak diye bir kaide yok herkesi memnun edemezsin zaten hocam oyuncular arasında bir sıkntı varmış gibime geliyor stres seviyesi çok fazla
    Cevapla
  • ZORRO 2 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaşa çöküş Malatya spor ile yaptığı maç ile başladı. O maçta Beşiktaş adeta bir intikam hırsı ve nefret duygusu ile oynamıştı, sanki spor değilde bir savaş veriyordu ölümüne oynuyorlardı inanın bu maçı izlediğimde utanç duymuştum, ve o maçla başlayan sakatlıklar Beşiktaşı bitirdi, sergenin Malatya nefreti pahalıya patladı. Güle güle Beşiktaş, şampiyonluk size asla yakışmıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle