Jaap Uilenberg'ten Josef de Souza açıklaması!

Merkez Hakem Kurulu (MHK) Danışmanı Jaap Uilenberg, Süper Lig hakemleriyle bir araya geldiği toplantıda, Beşiktaş-Sivasspor maçında Josef de Souza'nın pozisyonunu değerlendirdi.

Jaap Uilenberg'ten Josef de Souza açıklaması!
Jaap Uilenberg'ten Josef de Souza açıklaması!
GİRİŞ 07.10.2021 01:09 GÜNCELLEME 07.10.2021 01:09
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Merkez Hakem Kurulu Danışmanı Jaap Uilenberg, Süper Lig hakemleri ile bir araya geldi. 71 yaşındaki tecrübeli isim, yaptığı analizde Beşiktaş-Demir Grup Sivasspor maçında Josef de Souza'nın pozisyonuna değindi.

Akşam'ın haberine göre; Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un, Dünyanın her yerinde kırmızı kart” dediği pozisyon için maçın hakemi Yaşar Kemal Uğurlu'yu tebrik eden Uilenberg, “Doğru karar vermişsin. Pozisyon gereği olan bir müdahale o yüzden sarı kart yeterli, kırmızı olmaz” ifadesini kullandı.

İŞTE ÇOK TARTIŞILAN O POZİSYON:Görüntü beIN Sports'dan alınmıştır!

Çarşı'dan Uilenberg'e tepki!

Beşiktaş taraftar grubu Çarşı, Uilenberg'e tepki gösterdi.

İşte Çarşı'nın açıklaması:

YORUMLAR 16
  • Selim 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu ülke de futbol yok bildiğin tiyatro bu. Futbol izlemek isteyen gitsin Premier League ya da Bundesliga’ya falan baksın.
    Cevapla
  • adalet 2 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş'ın avukatları çoğalmış anlaşılan pozisyon ceza davasına girecek cinsten kalkmış sarı kart diyor, kırılması mı gerekiyor kırmızı kart olması için bilekte ki esnemeyi görmeyenler neyi görecek acaba çebiii sen yine konuşmaya devam et bu haftaki maçtan önce istediğini alıyorsun
    Cevapla
  • Es Efe 2 yıl önce Şikayet Et
    Adalet adalet adalet
    Cevapla
  • mehmetto 2 yıl önce Şikayet Et
    ulan berk parayı gerçeklere tercih etmiş. hakemlerle dizayn edilen türk futboluna ayak uydurmuş pozisyonda basma işi aşil tentonuna basma ile başlıyor ayak üstü ile tamamlanıyor para gerçekleri görmeyi bu kadar engeller
    Cevapla
  • Osmanlı Torunu 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok satılmış insanlar var..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle