Adnan Dalgakıran'dan önemli açıklamalar!

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Adnan Dalgakıran, Spor Türkiye Youtube kanalında açıklamalarda bulundu.

Adnan Dalgakıran'dan önemli açıklamalar!
Adnan Dalgakıran'dan önemli açıklamalar!
GİRİŞ 28.08.2021 02:49 GÜNCELLEME 28.08.2021 18:41
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Adnan Dalgakıran, Spor Türkiye Youtube kanalında "Murat Özen ile Orta Çizgi" programının canlı yayın konuğu oldu. 

İşte Dalgakıran'ın yaptığı açıklamalar:

TRİBÜNDE %50 KAPASİTEDE TARAFTAR OLACAKTIR

"UEFA yerel federasyon hangi kararı almışsa ona uyuyor. Yani TFF tribünlerde %50 kapasitede taraftar olacak diyorsa tribünde %50 kapasitede taraftar olacaktır."

KARA DUVAR PROJESİ

"Kara Duvar ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Arkadaşlarımız bunu mutlaka yapacaklar. Pandemi araya girdi ama bu Beşiktaş'ın planında var."

YABANCI KURALI

"Kulüpler olmazsa federasyon da yok demektir. Kulüplerin ortak çıkarları doğrultusunda federasyonun hareket etmesi doğru olur."

COİN MÜJDESİ

"Beşiktaş coin konusunda ilk çalışan kulüp. Geç kalınmışlık yok. Ben burada takım adı vermek istemiyorum ama girenler çok erken girdiler. Coin konusunda Beşiktaş olarak biz kimseden geri değiliz aksine ileri olduğumuzu görecekler. Beşiktaş 1-2 hafta içinde coin ile ilgili çalışmaları tamamlayacak."

BEŞİKTAŞ ÇOK BAŞKA NOKTADA OLURDU

"Altyapıya biz çok önem veriyoruz ama kaynağımız yok. Gelen gelirler altyapıya aktarılmış olsaydı bugün Beşiktaş çok başka bir noktada olurdu."

ZEMİN KONUSU

"Zemin konusunda endişelenecek bir şey yok. Yeni yapıldığı için çalışma taze olduğu için kalkmalar oldu."

ÇATI İLE TRİBÜN ARASINDAKİ BOŞLUK BİRAZ SIKINTILI BİR DURUM

"Stat yapılırken bazı şeyler düşünülmemiş. O nedenle çatı ile tribün arasındaki boşluk biraz sıkıntılı bir durum."

1 DEĞİL, 2 ANTRENMAN SAHASI GİBİ DÜŞÜNEBİLİRİZ

Nevzat Demir Tesisleri'nin yanındaki arazi konusunda gelişmeler var. Şimdi tabii burada her şeyi anlatmak zarar verir ama 1 değil, 2 antrenman sahası gibi düşünebiliriz."

BİR FUTBOLCU GÜNDEME GELDİĞİ ANDAN İTİBAREN...

"Doğru şeyler yaparsak çok kısa sürede Beşiktaş'ın borçlarını çok hızlı azaltacağız. Bir futbolcu gündeme geldiği andan itibaren sizin pazarlık gücünüz çok fazla kırılıyor. Kartal Yuvaları'nı bizim çok hızlı rehabilite etmemiz lazım. Bizim en sorunlu yerlerimizden biri."

SEN 3-5 FAZLA BEĞENİ ALACAKSIN DİYE...

"Bir yalan haber ile sen kulübe 3-5 milyon dolar zarar veriyor olabilirsin. Sen 3-5 fazla beğeni alacaksın diye kulübe zarar neden veriyorsun? Hakaretler için direkt talimat verildi, dava açılıyor"

BEŞİKTAŞ KULÜBÜ'NE AHMET NUR ÇEBİ'Yİ KAZANDIRDI

"Birtakım şeyleri anlatmaya çalışmak hakkıdır ama neticede her şey herkesin gözü önündedir. Biz geleceği planlamaya çalışıyoruz. Geçmişteki yönetim anlayışlarının Beşiktaş'ı ne hale getirdiğini görüyoruz. Fikret Orman'ın çok önemli bir başarısı var. Beşiktaş Kulübü'ne Ahmet Nur Çebi'yi kazandırdı. Bu da gerçekten çok önemli ve önümüzdeki dönemlerde bunun ne kadar önemli olduğunu nerede olursak olalım göreceğiz" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: ORTAÇİZGİ
YORUMLAR 4
  • ilker kırdar 2 yıl önce Şikayet Et
    devlet bütçesi kadar borç yapmış olsada yinede fikret orman ın vizyonerliği aranıyor işte o yüzden bjk bu sezon kesinlikle şampiyon olamayacak ve sezonu kupasız tamamlayacak veli efendi imparatoruda istifayı basıp gidecek
    Cevapla
  • Taner Topluoğu 2 yıl önce Şikayet Et
    Sn. Başkan , Beşiktaş taraftarı olarak ,esas faaliyet alanınız olan kompresörlerin iyileştirme sini yapsanız iyi olur.Bir ürünü üretmek başka , arkasında durmak başka. Ürettin mi arkasında durmak lazım. Servis hizmet lerinin daha müşteri odaklı çalışmasını temenni ediyorum.
    Cevapla
  • Bjk 03 2 yıl önce Şikayet Et
    Klube para girisi sağlayacak calismalari takdir ile takip ediyoruz.
    Cevapla
  • Realist 2 yıl önce Şikayet Et
    Süleyman Saba Beşiktaş'a coin le 5 şampiyonluk kazandırmıştı.
    Cevapla