Beşiktaş'tan Ozan Kabak bombası!

Stoper hattını yerli bir isimle güçlendirmek isteyen Beşiktaş'ta masaya Ozan Kabak adı geldi. Sergen Yalçın, milli futbolcuyu çok istiyor.

Beşiktaş'tan Ozan Kabak bombası!
Beşiktaş'tan Ozan Kabak bombası!
GİRİŞ 26.08.2021 10:19 GÜNCELLEME 26.08.2021 10:19
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmak isteyen Beşiktaş transfer çalışmalarına devam ediyor. Siyah-Beyazlılar stoper hattını yerli bir isimle güçlendirmek istiyor.

Sergen Yalçın istiyor

Teknik direktör Sergen Yalçın'ın gönlündeki isim ise A Milli Futbol Takımımızın yıldızı Ozan Kabak… Siyah-Beyazlılar'ın gündemine birçok isim gelmiş ancak hiçbiriyle anlaşma sağlanamamıştı. Gündeme gelen son gelen isim ise Alman Ligi ekiplerinden Schalke 04 forması giyen Ozan Kabak... Milli yıldız için girişimde bulunan Beşiktaş, Schalke ile ilk teması kurdu.

2024'e kadar sözleşmesi var!

Yıldız oyuncunun da yeniden Süper Lig'e dönme fikrine sıcak baktığı öğrenildi. Ozan Kabak'ın Schalke ile sözleşmesi 2024 yılında sona eriyor. Kartal, 21 yaşındaki stoperi kiralık olarak kadrosuna katmayı planlıyor. Ozan geçen sezon Premier Lig devi Liverpool'da kiralık olarak forma giymişti.

Alman medyasına göre Ozan Kabak, Avrupa devlerinin de radarında… Genç savunmacıyı; Torino, Rennes, Nice, Newcastle ve Leverkusen takımlarının da yakından takip ettiği iddia edildi. (Takvim)

YORUMLAR 25
  • Usta 2 yıl önce Şikayet Et
    AB takımlar türklerin futbol oynamasını düşük olduğunu buliliyorlar. AB gelen futbolcular turkiyede son durak. Yanı kendini ispatlamayan gösteremeyen futbolcular. Çok az va çok nadir turkiyeden AB gidip başarı olmak
    Cevapla
  • nusret 2 yıl önce Şikayet Et
    Bombaya bak be. öyle bomba ki koyacak yer bulamıyorlar.
    Cevapla
  • polats 2 yıl önce Şikayet Et
    Ozandan bir cacık olmaz göreceksiniz.....
    Cevapla
  • Nitekim 2 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaşlılar yerden yere vuruyordu bu çocuğu şimdi dünyanın en iyi stoperi demeye başlarlar. Yapmayın her ikisinide Bu kadar holigan olmayın ya. Ozan gelecek vadeden iyi bir genç tabi ki kusursuz değil ama yaşına göre çok iyi bir oyuncu önemli tecrübeler de genç yaşında edindi. Beşiktaş’a faydalı olabilir.
    Cevapla
  • OĞUZ’a cevap 2 yıl önce Şikayet Et
    Sen anlatmak istediğimi hiç anlamamışsın. Sende o holigan zihin yapısından bir cevap vermişsin. Ne yapmış Dany Galatasaray’da Ne oynuyordu ki Beşiktaş’ta Ne oynasın Beşiktaş’ta yaptıklarının bin beterini yapıyordu. Oyuncu iyi olsa zaten ezeli rakibine niye kiralık versin. Bakış açınızı geliştirin biraz
    Cevapla
  • OĞUZ 2 yıl önce Şikayet Et
    Transfer demiyor kiralık dany i unutmayın
    Cevapla
  • ABDULLAH 2 yıl önce Şikayet Et
    BJK li yöneticilerin piskolojileri bozulmuş Gedson Fernandez Ozan Kabak illa Galatasarayda oynamış oyuncuyu BJK kadrosun kiralık dahi olsa katma sevdası nerden geliyor anlamış degilim.Zaten Celsi gibi takımlardan guzel transfer yapabiliyosun illa EGOOO tatmini yapicak yoneticiler konu gercekten BJK olsa tamada Sergenin gercekten bu transferlerle bilgisi yada alin israri varmidir ben sanmam zaten gecen sene imkansizlikla şampiyon yapmiş hocaya tekrar imza attirmak için bile yönetim samimi davranmadi Sergenin BJK sevgisi olmasa olmayacaktida.BJK yonetimi sorumsuz tavirlari birakmalı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle