Çileden çıkan başkandan Ergin Ataman'a skandal sözler! 'Haysiyetiniz varsa istifa edin'
Panathinaikos Başkanı Dimitrios Giannakopoulos, Aris mağlubiyeti sonrası "Eğer geri dönecek haysiyetiniz varsa, Atina'ya vardığınızda hepiniz istifanızı verirsiniz." dedi.
Yunanistan basketbolunda haftanın maçı, sahadaki skorun önüne geçen dev bir krizle sonuçlandı. Selanik deplasmanında Aris karşısında beklediği oyunu sergileyemeyen Panathinaikos, nefes kesen mücadelenin uzatma dakikalarında 102-95’lik skorla devrilince olanlar oldu.
Maçın dördüncü çeyreğinde hakem kararlarına şiddetli itirazı sonrası sahadan diskalifiye edilerek oyun dışı bırakılan Ergin Ataman’ın yokluğunda gelen bu mağlubiyet, kulübün aykırı başkanı Dimitrios Giannakopoulos’u kelimenin tam anlamıyla çileden çıkardı.

"NEREDE OYNADIĞINIZIN FARKINDASINIZ DEĞİL Mİ?"
Maçın bitiş düdüğüyle birlikte Instagram hesabından adeta bir yaylım ateşi başlatan Giannakopoulos, sözlerini sakınmadı. "Koçlar, yardımcılar, hepiniz... Nerede oynadığınızın farkında değilsiniz değil mi?" diyerek söze başlayan başkan, sert sözlerle Atina’ya dönüş yolunu kapattı.
"HEPİNİZ İSTİFA EDİN"
Giannakopoulos, "Eğer geri dönecek haysiyetiniz varsa, Atina'ya vardığınızda hepiniz istifanızı verirsiniz. Oyuncular, koçlar, asistanlar... Hepiniz bir utanç kaynağısınız!" ifadeleriyle kulüp tarihinde eşine az rastlanır bir rest çekti.
Başkanın öfkesinin arkasındaki en somut neden ise kulübün bu sezonki devasa yatırımıydı. Hakem hataları veya saha dışı organizasyonlar gibi mazeretleri duymak istemediğini belirten Giannakopoulos, "Bana hiçbir mazeret üretmeyin. 40 milyon Euro bütçeniz varken gidip Aris'e yenilemezsiniz. Yeter artık! Basketbol oynamaya başlayın ve nerede olduğunuzun farkına varın" diyerek takıma adeta ultimatom verdi. Başkan, takımı "toparlanın" diyerek sert bir dille uyardı.
-
kızıl kurt 13 dakika önce Şikayet Ettipik Galatasaraylı.Beğen
-
azu 23 dakika önce Şikayet Etniye istifa etsin surda 4 ay kalmış milyon dolarları çöpe mi atsınBeğen Toplam 3 beğeni
-
YALNIZ KURT 31 dakika önce Şikayet Et1 saniye durmamalı... Büyük Hoca... İT-raile kafa tuttu ya....Beğen Toplam 1 beğeni
-
ALLAH KULU 31 dakika önce Şikayet EtNiye istifa etsin? oynayan oyuncular. Adam tazminat ödemek için psikolojik baskı yapıyorBeğen Toplam 2 beğeni
-
Kayserigurbet 48 dakika önce Şikayet EtErgin Ataman hocam, istifa et gel, sen ki Avrupa'nın en büyük kupasını alıp geldin gördüğün muameleye bak.Beğen Toplam 5 beğeni