Beşiktaş'ta hedef Boateng!

Savunmya takviye yapmayı planlayan Beşiktaş, Bayern Münih'le sözleşmesi sona eren Jerome Boateng'i kadrosuna katmak istiyor.

Beşiktaş'ta hedef Boateng!
Beşiktaş'ta hedef Boateng!
GİRİŞ 16.08.2021 19:11 GÜNCELLEME 16.08.2021 19:11
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Savunmaya takviye arayışlarını sürdüren yönetim, aradığını Almanya'da buldu. Akşam'da yer alan habere göre, daha önce siyah-beyazlı formayı giyen Boateng'in kardeşi Jerome Boateng üzerinde karar kılındı.

32 yaşındaki Alman stoper, 1 Temmuz itibarıyla boşa çıktı. Bayern Münih ise idman yapması için tesisleri eski futbolcusuna açtı. Boateng düzenli olarak bireysel antrenmanlarını sürdürüyor. 

2+1 YILLIK SÖZLEŞME
 
Yıllık maaş olarak Boateng'in 3-3.5 milyon euro arasında bir rakam alacağı öğrenildi. 2+1 senelik sözleşme yapılması beklenen oyuncu, kardeşi Kevin Prince Boateng ile konuşup kulüp hakkında olumlu bilgiler aldı.

76 KEZ ALMAN MİLLİ TAKIMI FORMASI GİYDİ 

Bayern Münih'le Şampiyonlar Ligi'nde iki kez kupa kaldıran Jerome Boateng, Alman Milli Takımı'nın formasını da tam 76 kez giydi.

Dünya Kupası sevinci de yaşayan tecrübeli futbolcu, savunmadaki bütün sıkıntıları giderebilecek özelliklere sahip. Sahip olduğu tecrübeyle de adaptasyon sürecini kısa sürede atlatması bekleniyor.

YORUMLAR 4
  • Sado 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamın hala kariyer piyasası çok iyi. Gelmez. Keşke gelse. Gelmesini çok isterim.
    Cevapla
  • Bora 2 yıl önce Şikayet Et
    2 mil falanda hacim 3 3.5 çok atmissin
    Cevapla
  • Arif 2 yıl önce Şikayet Et
    Yalan!
    Cevapla
  • Koray 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok para yanıyorsun Fuat abi dikkat et...
    Cevapla