Beşiktaş, Nainggolan'ın menajeriyle temasa geçti!

Beşiktaş'ın kadrosuna katmak istediği Radja Nainggolan ile ilgili İtalyan gazeteci Alfredo Pedulla önemli açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş, Nainggolan'ın menajeriyle temasa geçti!
Beşiktaş, Nainggolan'ın menajeriyle temasa geçti!
GİRİŞ 08.08.2021 20:43 GÜNCELLEME 08.08.2021 20:43
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın transfer listesinin üst sıralarında yer alan Radja Nainggolan ile ilgili İtalyan gazeteci Alfredo Pedulla açıklamalarda bulundu.

Sport İtalia'da görev alan Pedulla, konu ile ilgili yaptığı konuşmasında Beşiktaş'ın, Nainggolan ile temasta olduğunu ifade ederken, oyuncunun önceliğini de açıkladı.

"TRANSFER ÖNCELİĞİ..."

Pedulla, yaptığı açıklamada, "Radja Nainggolan, şüphesiz ki Cagliari'ye dönmek istiyor ancak Cagliari yönetiminin bunun için Inter ile yeniden müzakerelere başlaması gerekiyor. Beşiktaş hakkında çok şey konuşuluyor ve bu konuşulanlar doğru. Menajeri ile temasa geçtiler. Ayrıca, oyuncuya cazip bir teklif sundular. Ancak, Nainggolan için Cagliari her zaman öncelikli durumda. Şu an için Beşiktaş'ın teklifini bekletiyor." dedi.

YORUMLAR 2
  • Garo 2 yıl önce Şikayet Et
    Çöp
    Cevapla
  • Emrah 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne yapacak beşiktaş bu oyuncuyu okadar çok orta saha oyuncusu varki üstüne birde alex alındı.elindeki adem oğuzhan bunlar ne olacak satamıyorlar zaten kendileride gitmiyor.yalan haber
    Cevapla