Beşiktaş'ta Hulk defteri yine açıldı

Beşiktaş, ara transfer döneminde kulübün kapısından dönen dünyaca ünlü süperstar Hulk için yeniden harekete geçti.

Beşiktaş'ta Hulk defteri yine açıldı
Beşiktaş'ta Hulk defteri yine açıldı
GİRİŞ 24.06.2021 19:08 GÜNCELLEME 24.06.2021 19:08
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Yeni sezonda yer alacakları 3 kulvarda da başarı elde etmek için kolları sıvayan Siyah-Beyazlılar, teknik direktör Sergen Yalçın’la 1 yıllık anlaşmaya varmasının ardından transferde gaza bastı.

Bu doğrultuda listesindeki isimlerin üzerine yoğunlaşan yönetim, teknik ekibin talebi doğrultusunda önceliği golcü hamlesine verdi. Ocak ayında uzun pazarlıklara rağmen kulübün kapısından son anda dönen Hulk, tekrar Beşiktaş’ın radarına girdi. Teknik direktör Sergen Yalçın’ın transferini çok istediği 34 yaşındaki futbolcu için harekete geçen idareciler, Brezilyalı futbolcunun menajeriyle temas kuracak.

Merakla bekleniyor

Atletico Mineiro’da yarım sezonda 23 maça çıkıp 9 gol ve 4 asistle oynayan tecrübeli futbolcuyu Şampiyonlar Ligi faktörüyle ikna etmeyi planlayan yönetim, bu doğrultuda başarılı ismi Kartal yapmayı istiyor.

Brezilya Serie A temsilcisine bonservisi elinde olarak transfer olan dünyaca ünlü yıldızdan sözleşmesini fesh etmesini isteyecek olan yönetim, burada da imza parası formülünü devreye sokmayı hedefliyor. Ara transfer döneminde Beşiktaş’a katılmaya istekli olmasına rağmen limit sorununa takılan Hulk’un, Siyah-Beyazlılar’ın ilgisine nasıl yanıt vereceği merakla bekleniyor.

YORUMLAR 2
  • belkide 2 yıl önce Şikayet Et
    bence alınmalı gelecek için yatırım olur genç çocuk 34 yaşında ama dikkatli olun 5 yıl yapın kontratı kapmasınlar sonra bedavaya )))))
    Cevapla
  • VATAN SEVER 2 yıl önce Şikayet Et
    Belkide çok komiksin.karnım ağırdı gülmekten hahaha
    Cevapla