Beşiktaş, Cengiz Ünder'in menajeriyle masaya oturdu!

Sergen Yalçın'ın transfer istediği bölgeler için harekete geçen Beşiktaş yönetimi milli futbolcuyu menajeri üzerinden ikna turlarına başladı.

Beşiktaş, Cengiz Ünder'in menajeriyle masaya oturdu!
Beşiktaş, Cengiz Ünder'in menajeriyle masaya oturdu!
GİRİŞ 19.06.2021 12:26 GÜNCELLEME 19.06.2021 14:27
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

    
Haber7 Spor Servisi

Santrfor ve sağ kanatta oyuncu eksikliği yaşayan Beşiktaş milli futbolcu Cengiz Ünder'e kanca attı. Kiralık olarak oynadığı Leicester City'den Roma'ya geri dönecek olan Cengiz Ünder için kulübü Roma'ya teklifte bulunan siyah-beyazlılar diğer yandan oyuncunun menajeri Mirsad Türkcan'la görüşmelere başladı.

Roma'ya 1+1 yıllık kiralama teklifinde bulunan Beşiktaş yönetimi İtalyan ekibinden gelecek cevabı beklemeden Cengiz'i ikna etmek için menajerini devreye soktu.

Mirsad Türkcan'a Ozan Tufan ve Aboubakar örneği

Oyuncunun kariyerine yurt dışında devam etme isteğine karşın Beşiktaş yönetiminden Mirsad Türkcan'a farklı öneriler getirildi. Performansı düşen futbolcuların Sergen Yalçın'la birlikte çıkışa geçtiği belirtilerek Cengiz'in de buna ihtiyacı olduğu söylendi. Performans kaybı yaşayan Ozan Tufan, Aboubakar gibi isimlerin Sergen Yalçın'la çalıştıktan sonra eski günlerine geri döndüğü hatırlatıldı.

Ayrıca Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde boy gösterecek olmasının da Cengiz için bir fırsat olduğu öne sürülerek teklifin ciddi bir şekilde değerlendirilmesi istendi.
 

Cengiz Ünder'e Almanya'dan 3 talip. Cengiz Ünder'e Almanya'dan 3 talip.

YORUMLAR 13
  • Yapmayın 2 yıl önce Şikayet Et
    Bırakın adam Avrupa’da oynasın
    Cevapla
  • İbrahim ak 2 yıl önce Şikayet Et
    Aman gelmesin bize bencil değil takım oyuncusu lazım kimse beyenmiyor. Ama Necip tibi
    Cevapla
  • 1903 2 yıl önce Şikayet Et
    Ilk defa transfer haberini begendim besiktasimin. Cengiz yoreden kat be kat daha ustun. Besiktasimdada daha hazir hale gelecektir.
    Cevapla
  • Kartal 2 yıl önce Şikayet Et
    Romada ilk sene iyi oynadı ama sakatlanınca eski formunu yakalayamadı eğer Türkiye ye gelirse sıkıntılı futbol ortamlarına düşer .Milli takımda da önemli bir rolü olmadı söyle nihatın attığı kurtarıcı bir gol atıp parlasaydı iyi olurdu .Roma bu futbolcuyu elinden çıkarmak isteyecek ama beşiktaşa gelir mi zor .Beşiktaş ekonomik olarak cengiz ünder e para veremez
    Cevapla
  • Dadas ado 2 yıl önce Şikayet Et
    korkaklar kahraman olamaz ,gördük nasıl korkak oynadıklarını Avrupada bunlardan cacık olmaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle