Cengiz Ünder'e Almanya'dan 3 talip!

Serie A ekiplerinden Roma'da forma giyen milli futbolcu Cengiz Ünder, Avrupa'dan birçok takımın transfer listesine girdi. En ciddi taliplerinin ise Bundesliga'dan Leverkusen, Leipzig ve Eintracht Frankfurt olduğu belirtildi.

Cengiz Ünder'e Almanya'dan 3 talip!
Cengiz Ünder'e Almanya'dan 3 talip!
GİRİŞ 19.06.2021 14:23 GÜNCELLEME 19.06.2021 15:18
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

    
Haber7 Spor Servisi

Altınordu altyapısından yetişen ve 2017 yılında 14 milyon Euro'ya Roma'ya transfer olan Cengiz Ünder'e Bundesliga'dan Leverkusen, Leipzig ve Eintracht Frankfurt talip oldu. 

Geçen sezonu Leicester City'de kiralık olarak geçiren milli futbolcunun adı Avrupa'nın birçok kulübü ile anılıyor. 

Almanya'dan 3 takımın radarında 

İtalya basınından La Gazetta dello Sport'un haberine göre Bundesliga'dan Leverkusen, Leipzig ve Eintracht Frankfurt, Cengiz için Roma'nın kapısını çaldı. 

Cengiz Ünder'i takımın yeni hocası Jose Mourinho'ya emanet etmek isteyen Roma Kulübü oyuncuyu satma niyetinde değil. İtalyan ekibi, genç oyuncunun Mourinho sayesinde yakın zamanda beklenen çıkışı yapacağını ve daha yüksek bir bonservis bedeli ile transfer olacağını düşünüyor. 

Öte yandan Roma Kulübü, Cengiz Ünder için 15 milyon Euro'nun altındaki teklifleri değerlendirmeye dahi almıyor.

Süper Lig'e dönebilir

Kariyerine Avrupa'da devam etmek isteyen milli futbolcuya Türkiye'den de teklifler olduğu belirtildi. Adı daha önce Fenerbahçe ve Trabzonspor ile anılan genç oyuncuya Beşiktaş'ın da da talip olduğu öne sürüldü. 
 

Beşiktaş, Cengiz Ünder'in menajeriyle masaya oturdu!Beşiktaş, Cengiz Ünder'in menajeriyle masaya oturdu

YORUMLAR 6
  • inconnu 2 yıl önce Şikayet Et
    iyi topcu Besiktas ta gormek isterim
    Cevapla
  • Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu cocuk yetenekli ama profesyonel degil.kaybolup gidecek.olmuyor.alt yapisi avrupa olmayan nekadar top cumuz varsa simariyor ve silinip gidiyir
    Cevapla
  • Kal gelme 2 yıl önce Şikayet Et
    Avrupa’da kal Türkiye’de futbol yok
    Cevapla
  • Cimbom 2 yıl önce Şikayet Et
    Cengiz iyi oynadı hakini yemeyelim tabi biri iyi oynarsa 10 kötü oynarsa o takımı kimse kurtaramaz...takım takım değil kimse kimseye ayak uydurmuyor sanki hepsini yoldan toplamışlar.. toplama takım
    Cevapla
  • Atakan 2 yıl önce Şikayet Et
    Şişirin gençleri ayakları yerden kesiliyor sonra takımlarında 11 e giremiyorlar yedek futbolcuları uzun süredir oynamayanları milli takıma al ve başarı bekle olmaz bin kere de olmaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle