Sergen Yalçın sinirlendi! 'Öyleyse TT Stadı'na gelmesin'

Galatasaray deplasmanında çok önemli bir derbiye çıkacak olan Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın’ın tek hedefi galibiyet.

Sergen Yalçın sinirlendi! 'Öyleyse TT Stadı'na gelmesin'
Sergen Yalçın sinirlendi! 'Öyleyse TT Stadı'na gelmesin'
GİRİŞ 05.05.2021 11:56 GÜNCELLEME 05.05.2021 11:57
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de bitime 3 hafta kala en yakın rakibi Fenerbahçe'nin 5 puan önünde olan Beşiktaş şampiyonluğa kilitlenmiş durumda.

Cumartesi günü Galatasaray deplasmanında çok önemli bir derbiye çıkacak olan Siyah-Beyazlılar'da teknik direktör Sergen Yalçın'ın tek hedefi galibiyet.

TÜM HESAPLARI GALİBİYET ÜZERİNE

Tüm planlarını 3 puan üzerine yapan başarılı hoca, tesislerde bazı futbolcuların, "Beraberlik yeter" görüşünde olduğunu öğrenince çok sinirlendi. Yalçın hemen bir toplantı düzenledi.

BEŞİKTAŞ HEP KAZANMAYA ÇIKAR

Sergen Yalçın'ın, "Beşiktaş her yerde her maça galibiyet için çıkar. Derbiyi kazanmaya gideceğiz. Kafasında başka düşünce olan varsa bizimle TT Stadı'na gelmesin" dediği öğrenildi.

GALATASARAY'I EZBERLETTİRİYOR

Bu sözler Ümraniye'de zaten üst seviyede olan motivasyonu daha da yükseltti. Yalçın, Galatasaray'ın maç görüntülerini izlettirerek, rakibin artı ve eksilerini futbolcularına ezberletiyor.

KAYNAK: TAKVİM
YORUMLAR 15
  • avni 2 yıl önce Şikayet Et
    beraberliğe oynarsa yenilme ihtimali yüksek, maça kontrollü oyunla başlar, zamanla ofansif oyuna geçer bjk.
    Cevapla
  • Karakartal 2 yıl önce Şikayet Et
    Sergen Hoca son 3 maçta şampiyonluğu vermez 3/3 yapar
    Cevapla
  • DERMİŞİM 2 yıl önce Şikayet Et
    gs yener mi yenebilir derby maçları genelde berabere ama sonucu belli olmayan maçlardır bjk biraz daha yakın helede gs geriden oyun kurmak isterse tam bjk nin isteyecveğidir son 5-6 maçına baktım hepsinde de geriden oyun kurmaya çalıştılar 1 maç işte belli kısımlarda becerdiler diğer 5 maçta ya kaptırdılar ya da uzun pas , pasda diyemeyişz daha çok karambole vur uzaklaştır topları idi
    Cevapla
  • Vatan 2 yıl önce Şikayet Et
    Yahu yaptığı hiç bir şey yok. Yensede yenilsede çıkıp hakeme saldırdı bu yüzden bir çok maçı hakemle aldı futbolcularına hiç bir şekilde kart gösterilmedi,ne yaptı da bu kadar övmeye başladınız. Avrupa'da ilk dört macindan sonra kulüp gönderecek.
    Cevapla
  • Dddd 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok boş konusuyorsun
    Cevapla
  • Hasan 2 yıl önce Şikayet Et
    3 puan gs maçında 3 puanda göztepe de kalır hoca şampiyonu Allah bilir artik
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle