Beşiktaş için Mame Diouf iddiası!

İspanyol medyası Beşiktaş’ın Mame Diouf’la imza aşamasına geldiğini, Senegalli forvetin de teklife sıcak baktığını iddia etti.

Beşiktaş için Mame Diouf iddiası!
Beşiktaş için Mame Diouf iddiası!
GİRİŞ 27.04.2021 18:39 GÜNCELLEME 27.04.2021 21:04
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in zirvesinde yer alan Beşiktaş, Hatayspor'un forveti Mame Diouf'un peşinde.

İspanyol basını, İstanbul ekibinin kadrosunu genişletmesi gerektiğinin farkında olduğunu, bunun için de çalışmalarını sürdürdüğünü yazdı. Haberde Kartal'ın Şampiyonlar Ligi için geniş bir kadro kurmayı planladığı ve Diouf'u da bu sebepten transfer etmek istediği vurgulandı.

İspanyollara göre Beşiktaş 33 yaşındaki forvetle görüşüyor ve iş imza aşamasına geldi. Diouf bu sezon 33 maçta forma giydi ve 16 gol kaydetti. Bu rakam onu Kartal'ın transfer listesine soktu. 

33 yaşındaki yıldızın Hatayspor ile kontratı sezon sonu bitiyor. Kartal bonservis bedeli ödemeden oyuncuyu renklerine katabilecek.

Sergen Yalçın da Diouf için yönetime "Tecrübeli ve güçlü. Hem gol atıyor, hem takımı önde tutuyor. Tam ihtiyacımız olan oyuncu. Yedek kalmayı sorun etmeyecek olgunlukta" şeklinde bir rapor sunmuştu.

YORUMLAR 18
  • Kadir 2 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş Rizeden transferi yok nedense
    Cevapla
  • Sivas 2 yıl önce Şikayet Et
    Besiktas jimnastik spor sunarrrr ... rakiplerinin oynayacaği takimlarin spircusuna transfer teklifleri , vay beee serefli takimmmmm
    Cevapla
  • çetin 2 yıl önce Şikayet Et
    haberi ispanyollara sızdıran beşiktaşlı taraftar sayfaları. gözler kör olmuş beşiktaşı alev almış. hakemlerden, "rakip"lerden medet umar olmuş.
    Cevapla
  • Sivas 2 yıl önce Şikayet Et
    Besiktas jimnastik sporlu.. hakemler çpk kez sizin forvetiniz oldu. serfele sizi temsil etti, yine bir seyle olur sıkıntı yapmayin
    Cevapla
  • Beşiktaşlı 2 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş forvetiz şampiyon olacak siz kendi halinize bakın yetiş ya aykut yetiş ya fırat yetiş ya umut meler
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    1 mayısta maç. Futbolcunun aklını karıştıracak çakallar.
    Cevapla
  • Sananee 2 yıl önce Şikayet Et
    Emenike olayını kimse unutmadı , fener maçında sahaya çıkmadı.Geçen yıl sezon bitmeden Emre Kılınçı ve Mert Hakanı nasıl ayarttığınızı biliyoruz , dağılın renkliler...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle