Sergen Yalçın'dan transfer açıklaması: Zorlanıyoruz

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Kayserispor'u 2-0 yendikleri maçın ardından değerlendirmelerde bulundu.

Sergen Yalçın'dan transfer açıklaması: Zorlanıyoruz
Sergen Yalçın'dan transfer açıklaması: Zorlanıyoruz
GİRİŞ 03.01.2021 21:51 GÜNCELLEME 03.01.2021 22:25
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, 2-0 galip geldikleri ve liderlik koltuğuna oturdukları Kayserispor maçını yayıncı kuruluşa değerlendirdi.

 

 

Zor dönemeçten ve virajlardan çıktıklarını vurgulayan Yalçın, ''Bu tür maçlarda gol bazen geç gelebiliyor. Oyuncular sağlam durdular. Kazandığımız için mutluyuz. Burası Beşiktaş. Beşiktaş her zaman şampiyonluğa oynar." dedi.

Çarşamba günü oynayacakları Rize maçına yoğunlaşacaklarını belirten ve eksik oyuncuların da hakkında da bilgi veren başarılı hoca, ''Ghezzal olabilir, bugün riske atmak istemedik. Aboubakar salı dönüyor, bakacağız. Gökhan Töre ve Adem Ljajic idmanlara başladı.'' diye konuştu.

 

 

Transfer ile ilgili sorulan soruya da cevap veren Yalçın, "Transfer için planlama yapmakta zorlanıyoruz. Mümkün olursa takımı 1-2 oyuncuyla güçlendirmek istiyoruz.'' dedi.

Kazandıkları için çok mutlu olduklarını belirten Yalçın, oyuncularını övdü ve ekledi:

"Çok memnunuz böyle bir pozisyon aldığımız için. Zor dönemeçten ve virajlardan çıktık buraya gelene kadar. Öncelikle kazandığımız için de memnunuz çünkü zor bir oyun oynadık çok savunma yapıp arkada bekleyen bir takıma karşı."

"Bu tür maçlarda gol geç gelebiliyor, gayet doğal"

"Bu maçlar kolay olmuyor, böyle bir oyun bekliyorduk maçtan önce. Kontratak imkanı vermedikçe bir yerlerde pozisyon bulup gol yapabilirdik illaki. Bu tür maçlarda gol geç gelebiliyor, gayet doğal. Oyuncularım akıllı oynayıp sağlam durdular. Çarşamba günü maçımız var, o maça hemen hazırlanmamız lazım, çok fazla bu maça takılıp kalamayız."

"Pandemi sıktı artık!"

"Böyle bir süreçle başkanımız ve asbaşkanımızın yanımızda olmasını isterdik. İnşallah yanımızda olurlar ve kısa sürede dönerler. Tüm pandemi hastaları sağlıklarına kavuşur inşallah bir an önce. Pandemi sıktı artık, dünya inşallah sağlıklı hale gelir kısa sürede. Sondaki hareket birlikteliğin ve beraberliğin simgesi. Yönetimi ve birbirlerini çok seviyorlar. Ortam da çok güzel. Herkes birbiri için sahada mücadele ediyor. Bizde as, yedek, o oynadı ayrımı yok, herkes oynayabilir."

"Ne mutlu bizim ekibimize"

"Bazen rotasyon yapalım diyoruz ama bizde rotasyon yok, zaten her oyuncumuzu oynatıyoruz. O gün kim gerekiyorsa onu oynatıyoruz. Oyuncularımız da farkında. Onların saygısını ve güvenini kazanmak çok önemli, bunu kazanıysak ne mutlu bizim ekibimize."

BASIN TOPLANTISI

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, 2-0'lık Hes Kablo Kayserispor galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada, "Yaklaşık 862 gündür lider olamamışız. Uzun süredir bu pozisyonu yakalamadığımız için tabii ki önemli. Ama maç kazanmak çok daha önemli. Beşiktaş'ın lider olmasıyla övünecek durumda değiliz" dedi.

Maç sonu düzenlenen basın toplantısında konuşan Sergen Yalçın, "Maçı kazandığımız için çok mutluyuz. Zor bir oyundu. Rakibin kapalı olmasını bekliyorduk. Oyunu açmak için varyasyonları denedik. Maçın başında verilen penaltı gol olsaydı oyun çok daha farklı yerlere gidebilirdi. Oyunun son bölümünde istekliydik, arzuluyduk. İyi savunduk, rakibin kontra atak yapmasına müsaade etmedik. Akıllı bir oyun oynadığımızı düşünüyorum. Böyle maçları kazanmak kolay değil, çünkü Kayserispor'un da pozisyonuyla ilgili puana ihtiyacı var. Kazandığımız için mutluyuz. Önemli bir virajı geçtiğimizi düşünüyorum. Az pozisyon veriyoruz. Bu akşam hemen hemen hiç pozisyon vermedik gibi. 4 maçta gol yemiyoruz, iyi bir savunma yapıyoruz. Güçlü bir takımımız var. Önemli eksiklerimiz olmasına rağmen böyle sağlam durmak, oyunun sonuna kadar sağlam oynamak çok önemli. O yüzden oyuncularıma teşekkür ediyorum" dedi.

"862 gündür lider olamamışız"

Liderlikle ilgili değerlendirmelerde bulunan Yalçın, "Beşiktaş'ta lider olmanın çok önem taşıdığını düşünmüyorum, uzun zamandan beri bu pozisyonda olmadığımız için. Yaklaşık 862 gündür lider olamamışız. Uzun süredir bu pozisyonu yakalamadığımız için tabii ki önemli. Ama maç kazanmak çok daha önemli. Beşiktaş'ın lider olmasıyla övünecek durumda değiliz. Burası Beşiktaş. Beşiktaş her zaman her kulvarda şampiyonluğa oynar" ifadelerini kullandı.

Transferle ilgili de konuşan Yalçın, "Yönetimle, başkanla görüştük. Planlama yapmakta zorlanıyoruz. Şu anda planlama yapmamız biraz zor. Ama mümkün olursa takımımız güçlendirmek istiyoruz. 1-2 oyuncuyla takımı güçlendirmek istiyorum. Takımın da buna ihtiyacı olduğunu düşünüyorum" diye konuştu.

YORUMLAR 12
  • Özer 3 yıl önce Şikayet Et
    çıldırın renkliler birde gidin futbolun kurallarını öğrenin maçın özetini izleyin sonra yorum yapın yada hiç uğraşmayın Niloya izlemeye devam edin
    Cevapla
  • ahmetcan 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne kadar bjk düşmanı varmış, BJK maçı hakederek aldı 2 penaltıda doğru bütün yorumcular bile penaltılar doğru dedi siz neyin algısını yapıyorsunuz
    Cevapla
  • heka 3 yıl önce Şikayet Et
    hakemlerin katkısı ve 10 numara ağlamanla transfere ihtiyacın yok bence sergen...
    Cevapla
  • vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    1 ay önce takımda kriz var gibi gösterildi. Sergen istifa denildi. Derbileri kazanıp bugüne gelindiyse emeği geçenlere helal olsun.
    Cevapla
  • AkAdam 3 yıl önce Şikayet Et
    Zorlandığınız zaman hakemler devreye girer. Transfere gerek yok.
    Cevapla
  • Bakış açısı 3 yıl önce Şikayet Et
    Ben bu penaltı oluş şekline ayar oluyorum. Oyuncu topa vurmuş istediği yere gitmiş yada gitmemiş. Vurduktan sonra oyuncu müdehalesine geç kalmış top gittikten sonra ayağıyla ayağına vuruyor. Yani topla işi kalmamış adama git kafa at sonra penaltı öylemi? Bu sistem değişmeli kardeşim. Penaltı dediğin topu tam atacağın zaman engelleme yapıyorsa o zaman penaltıdır. Ben bugün hakemleri art niyetli buluyorum.
    Cevapla
  • Lider 3 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaş o hareketin cezası sarı kart oda faul olmuş oluyor ceza sahası icerisinde penaltı olmuş olur okey
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle