Uğur Çiftçi: Emeğimiz yeniyor

Sivasspor'un deneyimli oyuncusu Uğur Çiftçi, Beşiktaş maçının ardından hakemlere çok sert tepki gösterdi.

Uğur Çiftçi: Emeğimiz yeniyor
Uğur Çiftçi: Emeğimiz yeniyor
GİRİŞ 28.12.2020 21:28 GÜNCELLEME 28.12.2020 21:28
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Sivasspor'da Uğur Çiftçi, Beşiktaş'a 3-0 mağlup oldukları maçın ardından siyah-beyazlı ekibin ilk golünde topun taç çizgisini geçtiğini belirterek hakemlere isyan etti.


Uğur Çiftçi şu ifadeleri kullandı:

"Boş yere mi itiraz ettik? Görebiliyor muyuz pozisyonu? Maçı konuşmaya gerek yok. İdman yapıyoruz, yol çekiyoruz, ailemizden uzak kalıyoruz. Bunun için mi! Yüzde 10'luk bir pay olur. Bu kırmızıdır, siyah diyebilir miyim? Ayıptır ya! Hocam taç diyorum, gözünün önünde, ayıptır ya! Hakem yanlış görebilir, olabilir ama VAR diye bir şey var. Emeğimiz yeniyor. Emeğimize yazık. Bu tür şeylerle olmuyor. Göztepe'de ofsayttan gol yedik. Karagümrük maçında olmadık penaltı verildi. Gole kadar pozisyon vermedik. Taçtan gol yiyoruz. İnsaf ya! Ben işimi yaptım mı diye düşünüyorum gece yatarken. Bu işi yapanlar da düşünür inşallah. Bunu düşünmeliler. Emek veriyoruz. İzleyenler, yorumlayanlar katılabilir, katılmayabilir saygı duyuyoruz. Bizim yerimize kendinizi koyun. Piyonları dizin oynayalım mı, böyle mi! Canımız yanıyor artık. Sinirleniyoruz. Rica ediyorum, canımız yanıyor, rica ediyorum lütfen. Elimizi vicdanımıza koyalım."

YORUMLAR 10
  • Arif 3 yıl önce Şikayet Et
    Saatlarca top taca cıktı çıkmadı tartışıldı yazıklar olsun
    Cevapla
  • 20 sene oldu 3 yıl önce Şikayet Et
    akşam hocalar yorumlar 2 saat artık. 20 senedir erman aşşa erman yukarı. şansal aşşa şansal yukarı. yok efendim ersin yok rok yok ahmet yok ersin düzen. ne verdiniz türk futboluna vakit geçirme uyuşturucusundan başka. acaba bir tanesi çıkıp futbol kuralını açıp futbol hakkında bilgilendirme yapıyor mu. var mı ben mi göremedim. ama görsen hepsi spor yorumcusu. kaç tanesi çıkıp kurallarda inceleme yaptı şu kural değişmeli diye. erman o kadar hakemlik yaptın yok mu şu kural şöyle olmalı diye. yok mu ahmet hoca şu kuralı şöyle yapsak daha iyi olur diye. tabi kafa çekip yorum yapmak vakit geçirmek daha kolay nasıl olsa yiyen bol.
    Cevapla
  • Erol 3 yıl önce Şikayet Et
    Bjkhakem 3 Sivas kocaman o o o. Yuh. be yazık yazık
    Cevapla
  • Arkadaş 3 yıl önce Şikayet Et
    hocan rızaya söyle sizin hakkınızı aramaktan aciz hocanız var bjk nin uşa rıza
    Cevapla
  • asmtt 3 yıl önce Şikayet Et
    hocana söyle hocana:)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle