Oğuzhan Özyakup: Artık kırgınlık kalmadı...

Beşiktaşlı Oğuzhan Özyakup, Feyenoord'a kiralanma süreci hakkında konuştu.

Oğuzhan Özyakup: Artık kırgınlık kalmadı...
Oğuzhan Özyakup: Artık kırgınlık kalmadı...
GİRİŞ 20.08.2020 17:33 GÜNCELLEME 20.08.2020 23:17
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın geçtiğimiz sezonun devre arasında Feyenoord'a kiraladığı ve bu sezon başında takıma kattığı Oğuzhan Özyakup, o dönemde yaşadıklarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

 

 

"Karşı tarafa sözüm vardı, bize yakışmazdı"

Beşiktaş ile yaşadığı kısa süreli ayrılığı anlatan orta saha oyuncusu, "Kırgınlık artık kalmadı. O dönem bazı şeyler istediğim gibi olmadı. 2 sene burada şampiyonluk gördüm. Şampiyonluktan önce de, sonra da zor dönemler yaşadım. Hollanda'ya gidip sıfırlanıp geldim. 12 sene sonra Hollanda'ya gittim, evde oldum, o dönem de pandemiye denk geldi. Annemin, babamın orada olması, bana çok şey fark ettirdi tekrar. Gitmeden önce Sergen hocam geldi, 1 gün önce. Ben kararımı vermiştim, karşı tarafa da sözüm vardı, bize yakışmazdı. Geldim, kendime güvenim tam. Burada zor dönemler gördüm, 2 şampiyonluk gördüm, Şampiyonlar Ligi'nde başarılar gördüm. Çok güzel bir sezon olacağına inanıyorum, kendime güvenim tam." diye konuştu.

 

 

“İnşallah iyi bir sezon olacak”

PAOK ile çok önemli bir maça çıkacaklarına da değinen Oğuzhan, “Çok önemli bir maçımız var. Kısa bir kamp dönemi oldu ama çok ağır idmanlar yaparak hazırlandık. Kesinlikle Şampiyonlar Ligi’ne katılmamız gerekiyor. Hem futbolcunun kariyerinde oynayacağın en üst turnuvalardan birisi hem de kulübün gelir elde etmesi adına çok önemli. Hedefimiz tabii ki şampiyonluk. Gidenler oldu, gelenler de oldu. İyi bir grubumuz var. İnşallah iyi bir sezon olacak” diye konuştu.

YORUMLAR 1
  • BJK 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu sene şampiyon belli kara kartal
    Cevapla