Victor Ruiz sözleşmesini feshetti!

Victor Ruiz, Beşiktaş ile olan 3 yıllık sözleşmesini alacaklarının ödenmemesi sebebiyle tek taraflı feshetti.

Victor Ruiz sözleşmesini feshetti!
Victor Ruiz sözleşmesini feshetti!
GİRİŞ 15.07.2020 15:27 GÜNCELLEME 15.07.2020 16:50
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İhtarname süresince İspanyol futbolcuya herhangi bir ücret ödenmemesi üzerine Victor Ruiz Beşiktaş ile olan 3 yıllık sözleşmesi feshetti.

 

Beşiktaş Ruiz’in bu hamlesi üzerine olayı FIFA’ya taşımaya hazırlanıyor.

YORUMLAR 4
  • Anadolu 3 yıl önce Şikayet Et
    Bence yabancı sınırsız olmalı ama kriterleri olmalı.. yaş sınırı,milli olma şartı gibi..sahada ilk onbirde ilk yıl altyapıdan 2 oyuncu, ikinci yıl 3 oyuncu şeklinde her sene artırarak ilk onbirde 6 altyapı oyuncusu olana kadar bu kural uygulanmalı..hem yerli fiyatı kendiliğinden ucuzlar hemde kimse gereksiz yabancı alamaz..
    Cevapla
  • Ömer 3 yıl önce Şikayet Et
    Fiyatlara kota konmalı yıllık 1 milyon TL. nin üzerinde oyuncu olmamalı...
    Cevapla
  • Selim 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu İspanyolun yaptığını herhangi bir Türk oyuncu yapamazdı. Yabancı kısıtlamasını destekliyorum ama sayıları da beğenmiyorum. Sahada en az 6 Türk oyuncu olması lazım. TFF bana göre çok geç kaldı. 14 yabancı sayısı değişmedi ama neden 6 yabancı da kulübede bankamatik maaşı alıyor diyenler! Şu an 3 bankamatik oyuncu var diye eleştiriyorlar mı? Sonra yerli yedeklere bankamatik maaşı alıyorlar diye demediklerini bırakmıyorlar.
    Cevapla
  • Rafet 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne kadar utanç verici bir durum sadece bu olay için değil tüm kulüpler için geçerli size maaşınız ödenmese ne yapardınız
    Cevapla