Beşiktaş'tan Caner Erkin kararı!

Beşiktaş, ayrılacağını açıklayan sol bek Caner Erkin ile yeniden masaya oturacak.

Beşiktaş'tan Caner Erkin kararı!
Beşiktaş'tan Caner Erkin kararı!
GİRİŞ 15.07.2020 10:24 GÜNCELLEME 15.07.2020 10:25
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Teknik direktör Sergen Yalçın, 31 yaşındaki futbolcuya "Kalmanı istiyorum" dedi. Siyah-beyazlı yönetimin daha önce oyuncuya yaptığı 750 bin Euro'luk teklifte iyileştirme yapması bekleniyor

 

 

Beşiktaş'la olan sözleşmesi iki hafta sonra bitecek olan Caner Erkin'in menajeri, kendilerine önerilen rakamı az bularak ayrılık açıklaması yapmış, Başkan Ahmet Nur Çebi de "Fuzuli konuşan bir arkadaş ama o da kendince futbolcusunu koruyor. Bu yüzden saygı duyuyorum" karşılığını vermişti. Ancak TFF'nin yeni yabancı kuralını açıklamasının ardından, yerli oyuncu transferi daha fazla önem kazanınca Beşiktaş, Caner'le yeniden masaya oturma kararı aldı.

Bu kararda teknik direktör Sergen Yalçın'ın talebi de etkili oldu. Hem Caner hem de Gökhan Gönül'ün kalmasını isteyen Yalçın, 31 yaşındaki tecrübeli sol beke, "Yeni sezonda kadro planlarım arasında varsın" dedi. Bir kez daha Caner'le görüşecek olan yönetim daha önce önerilen 750 bin Euro'luk sözleşme teklifinde iyileştirme yapacak. Sergen Yalçın, Yeni Malatya maçında kazanılan penaltıyı Caner Erkin'e attırıp jest yapmıştı. (Sabah)

 

 

YORUMLAR 4
  • Konya 3 yıl önce Şikayet Et
    Ben bu adama 700 tele bile vermem
    Cevapla
  • Dadaloglu 3 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray gelse terim arda caner melo itinide getirsen masabaşı maç nasıl kazabilirmiş görün
    Cevapla
  • Murat 3 yıl önce Şikayet Et
    Aman anlasin Galatasaraya gelmesin bu vatandaş.
    Cevapla
  • bulut 3 yıl önce Şikayet Et
    galatasarayın canerle ilgisi yok tamamen menajer oyunu bjk akıllı olsun vermesin milyon üstü sonra nasıl battık biz diye ağlayıp yardım kampanyası yapıyorlar.
    Cevapla