Sergen Yalçın kaleyi Ersin Destanoğlu'na emanet edecek

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, takımın bu hafta oynayacağı Antalyaspor maçında kaleyi 19 yaşındaki Ersin Destanoğlu’na verecek.

Sergen Yalçın kaleyi Ersin Destanoğlu'na emanet edecek
Sergen Yalçın kaleyi Ersin Destanoğlu'na emanet edecek
GİRİŞ 11.06.2020 12:35 GÜNCELLEME 11.06.2020 12:43
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın, 3 aylık aradan sonra siyah beyazlı takımın Süper Lig’de oynayacağı Fraport TAV Antalyaspor maçı için kaleci tercihini yaptı.

 

 

Yalçın, 19 yaşındaki Ersin Destanoğlu’nu ilk 11’de sahaya sürecek. Yedek kulübesinde ise 22 yaşındaki Utku Yuvakuran yer alacak.

ERSİN DESTANOĞLU KİMDİR?

 

 

Beşiktaş altyapısından yetişen 19 yaşındaki Ersin Destanoğlu henüz A Takım ile maça çıkmadı. 2001 doğumlu, 1.95 boyundaki genç kaleci, bu sezon Spor Toto Gelişim Elit U-19 liginde 18 kez siyah beyazlı formayı giydi.

Takımın 1. kalecisi Loris Karius, Covid-19 salgını nedeniyle Süper Lig’e verilen arada Beşiktaş ile yollarını ayırmıştı.

Siyah beyazlıların kadrosunda yer alan 22 yaşındaki Utku Yuvakuran ise, geride kalan son 3 sezonda A takım kalesini 5 kez korudu. Bu sezon ise 1 Süper Lig, 1 UEFA Avrupa Ligi, 2 Türkiye Kupası maçında görev yaptı.

KAYNAK: NTVSPOR
YORUMLAR 6
  • Simsiyah_Bembeyaz 3 yıl önce Şikayet Et
    Sergen in tercihi her zaman genç ve yerli futbolculardan yana, Kendide her zaman dile getiriyor
    Cevapla
  • Selo37 3 yıl önce Şikayet Et
    Gençleri oynatın kazansakta kaybetse kabul her maçı kazanamıyoruz sonuçta
    Cevapla
  • ist34 3 yıl önce Şikayet Et
    son kullanım tarihi geçmiş futbolculardan çok çok iyidir,en azından bu gençler istekli oynar,bir ikincisi yüksek miktarlara transfer etme şansınız var en önemlisi ise maliyeti az bu gençlerin!!
    Cevapla
  • Mahmut AĞRI 3 yıl önce Şikayet Et
    Fatih hoca Avrupanın emeklilerini takıma doldurma alt yapıdan TÜRK seç
    Cevapla
  • URFALI KARTAL 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir beşiktaşlı olarak söylüyorum biraz trabzon sporu örnek alında gençlere fırsat verin şu yabancı hayranlığından da vaz geçin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle