Beşiktaş'tan Galatasaray'a cevap!

Beşiktaş, 1986-87 sezonu hakkında yeni bir açıklama yayımladı: "Bu söylemlere muhatap kalınarak şampiyon olmak asıl talihsizliktir."

Beşiktaş'tan Galatasaray'a cevap!
Beşiktaş'tan Galatasaray'a cevap!
GİRİŞ 03.06.2020 19:55 GÜNCELLEME 03.06.2020 20:29
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Kulübü, geçtiğimiz günlerde Başkan Ahmet Nur Çebi'nin açıkladığı üzere 1986-87 sezonu için TFF'ye başvurduğunu açıkladı. Beşiktaş gelişmelerle ilgili yeni bir açıklama yayımladı. 

İşte o açıklama; 

"Sayın Mesut Bakkal'ın yaşam öyküsünü anlattığı kitabındaki itirafları doğrultusunda, 1986-87 sezonu şampiyonluğunun Kulübümüz adına yeniden tescili için Türkiye Futbol Federasyonu'na yapmış olduğumuz müracaat ile ilgili Galatasaray Spor Kulübü'nün 1 Haziran 2020 tarihinde yapmış olduğu açıklamaya cevabımızdır.

Öncelikle söylemek isteriz ki Galatasaray Spor Kulübü'nün bu açıklamasının muhatabı nasıl ki Sayın Mesut Bakkal ise bu hususta Kulübümüzün muhatabı da ilgili kararı verecek olan Türkiye Futbol Federasyonu'dur.

Onursal Başkanımız Sayın Süleyman Seba'nın söylediği 'Şerefli ikinciliklerimiz ile gurur duyuyoruz' ifadesinin ne için söylendiği tüm kamuoyu tarafından yıllardır çok iyi bilinmektedir.

Başkanımız Sayın Ahmet Nur Çebi'nin yapmış olduğu açıklamaları 'Talihsizlik' olarak nitelemekten daha ziyade bu söylemlere muhatap kalınarak şampiyon olmak asıl talihsizliktir.

Kulübümüz tarafından kazanılmış olan şampiyonlukların ve kupaların 'Şeref'imiz ile oynayıp 'Hakkı'mız ile kazanıldığı tüm spor camiasında çok iyi bilinmektedir. Bundan sonra da böyle olacaktır."

 

 

YORUMLAR 28
  • Gs fb bjk ts mbfk 3 yıl önce Şikayet Et
    Bjk eski liglere bakmasa şuan ki lige baksa çok daha başarılı olur...
    Cevapla
  • VEFA 3 yıl önce Şikayet Et
    Cumhuriyetin ilanından önce yapılan maçlarda teşvik alan bjk at arabacıları kulübü nün bugün puanlarının silinmesi için federasyona başvuralım lan oğlum bi gidin delinin biri bir taş atıyor sizde peşine düşüyorsunuz bugüne bakın bugüne
    Cevapla
  • cibali 3 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş Türk Futbol tarihinin en temiz takımıdır
    Cevapla
  • Since1905 3 yıl önce Şikayet Et
    10 yılda 1 şampiyon olup geri kalan 9 senede ona buna çamur atan bir kulüp düşünün hah işte bu tam olarak beşiktaş'ın tarifi,olum siz kendinizi bukadar büyük görmeyin İngiltere'nin Everton,Tottenham'ı,Almanın Schalke04'ü,ispanya'nın sevilla'sı neyse sizde Türkiye'de okadarsınız neyin atarlanması sürekli öne çıkma hevesleri bi işinize bakın
    Cevapla
  • Fanatik 3 yıl önce Şikayet Et
    Bjk boş işler le uğraşıyor bırakın bu işleri de işinize bakın siz kimlere teşvik verdiniz kim bilir
    Cevapla
  • baho 3 yıl önce Şikayet Et
    hadi ordan... Bir teknik direktör resmi açıklama yapmış kitabından
    Cevapla
  • Bbb s 3 yıl önce Şikayet Et
    Ferhat. Bukonulara fazla girme. Sende biliyorsunki. Hırsızlık. Gs. Nin. Kanına. İşlemiş. Hainlerin. Peşinden. Gitmeyin. Kendinize gelin
    Cevapla
  • ali 3 yıl önce Şikayet Et
    kişi herkesi kendi gibi bilirmiş.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle