Beşiktaş milli kaleci için söz kesti!

Gelecek sezon için Utku Yuvakuran'ın yanına bir kaleci daha transfer etmek isteyen Beşiktaş milli kaleciyle imza aşamasına geldi.

Beşiktaş milli kaleci için söz kesti!
Beşiktaş milli kaleci için söz kesti!
GİRİŞ 17.05.2020 09:26 GÜNCELLEME 17.05.2020 13:50
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Karius ile sezon sonunda yollarını ayıracak olan Beşiktaş'ta kaleci arayışları hız kazandı. Sinan Bolat ile temas halinde olan siyah-beyazlılar tecrübeli kaleciyle anlaşmaya çok yaklaştı ancak Sergen Yalçın bu transferi istemedi.

Daha genç bir isimle anlaşarak kaleyi uzun yıllar teslim etmek istediğini söyleyen Teknik Direktör Sergen Yalçın, Çaykur Rizespor'un 25 yaşındaki başarılı file bekçisi Gökhan Akkan'ı önerdi.

Sergen Yalçın'ın milli kaleciyi çok beğendiğini ve listesinin en başındaki isim olduğunu belirtmesinin ardından kulübüyle 2 yıl daha sözleşmesi bulunan Gökhan Akkan için Çaykur Rizespor'la temasa geçildi.

Beşiktaş, 750 bin avro ve Enzo Roco'yu bonservisiyle vermeyi önerdi. Karadeniz ekibi ise Douglas'ı istedi. Kulüplerin parada anlaştığı ancak takas edilecek futbolcu konusunda ilerleyen zamanlarda tekrar görüşeceği öğrenildi.

 

 

YORUMLAR 6
  • Rıdvan 3 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaşın da almadığı kaleci kalmadı, size göre
    Cevapla
  • Blackwhite 3 yıl önce Şikayet Et
    Gene milyon Euro lar havada ucusmaya başlamış. Altyapıdan kaleci ,sağ bek, sol bek çıkaramıyorsan kapat kardeşim.
    Cevapla
  • Arif 3 yıl önce Şikayet Et
    750 bin avro + roco + dougles + lens. Paketle gonder.
    Cevapla
  • rizeli 3 yıl önce Şikayet Et
    750 avro bedeva nasıl olur
    Cevapla
  • Virtue 3 yıl önce Şikayet Et
    Hiç gerek yok hem de utkunun yanına diyor utku gitmeli Ersin kalmalı ve Beşiktaşın birinci kalecisi olmalı Ersin utkuya bin basar utku tutulursa kulupte sırf torpilli olduğu için tutulur Ersine haksızlık yapmış olurlar sağdan soldan kaleci arayıp toplamaya da lüzum yok elinde Ersin gibi gençnyetenek var değerlendir zaten kulüp borç için de boğuluyor para saçma boşu boşuna
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle