Boateng: Maaşlar değişecek bence bu pozitif bir şey

Beşiktaş forması giyen Kevin Prince Boateng, Alman basınına açıklamalarda bulundu.

Boateng: Maaşlar değişecek bence bu pozitif bir şey
Boateng: Maaşlar değişecek bence bu pozitif bir şey
GİRİŞ 29.04.2020 22:50 GÜNCELLEME 29.04.2020 22:51
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kevin Prince Boateng'in açıklamaları şu şekilde;

 

 

Beşiktaş taraftarı gerçekten fanatik. Sokaklarda yürüyemiyorsun, çılgına dönüyorlar. Türkiye, sana kral olarak davranılacağı az ülkeden biri. Restoranda aşçı çıkıyor ve seninle tokalaşıyor çünkü sen onun yemeğini yediğin için gurur duyuyor. Türkiye'de futbolcu, bir kraldır.

TÜRK KÜLTÜRÜNÜ İYİ BİLİYORUM

 

 

Berlin'de birçok Türk ile birlikte büyüdüm ve kültürünü çok iyi biliyorum. Benim hep Türkiye'de oynamamı isterlerdi, teklif geldiğinde hemen evet dedim. Türk arkadaşlarım da çok sert Beşiktaş taraftarları ve bana 'Sonunda eve geliyorsun' dediler. Statta olanlar çılgınca, taraftarlara koşuyorsun bir gladyatör gibi. Çok gürültülü. Yanındaki takım arkadaşın seni duyamıyor, bu inanılmaz.

TARAFTARSIZ FUTBOL OLMAZ

Taraftarsız futbol, futbol değil. Futbolu bizden alınca zorlandık ancak taraftar olmayınca daha çok zorlanırız. Ancak maalesef şu anda yapılabilecek en iyi şey bu. Sağlıklı olmayan insanları düşünmeliyiz. Tekrar başladığında en azından televizyon karşısındaki insanları biraz mutlu edebilmeliyiz.

FUTBOL FARKLI OLACAK

Korona sonrasında futbol farklı olacak. Transfer ücretleri, maaşlar değişecek. Para çok farklı değerlendirilecek ve bence bu pozitif bir şey. Bir oyuncunun iyi bir sezon geçirmesi, bir sonraki sezon yıllık 8 milyon euro kazanması anlamına gelmeyecek. 18 yaşında Kovac bana, 'Eğer bir Ferrari sürüyorsan, Ferrari gibi oynamalısın' dedi. Şu anda Ferrari süren çok futbolcu var ama neredeyse Ferrari gibi oynayan kimse yok.

YORUMLAR 2
  • arcetin 3 yıl önce Şikayet Et
    Aklı başında bir açıklama. Böyle futbolcu görmeyeli uzun zaman olmuştu. Tebrikler
    Cevapla
  • vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Şimdiki oyuncuların Bindiği ferrari oynadığı murat131.
    Cevapla