Burak Yılmaz, Çin halkından özür diledi

Geçtiğimiz hafta Çin ile ilgili yaptığı açıklamaları nedeniyle tepki gören Burak Yılmaz yeni bir açıklamayla özür diledi.

Burak Yılmaz, Çin halkından özür diledi
Burak Yılmaz, Çin halkından özür diledi
GİRİŞ 28.04.2020 16:05 GÜNCELLEME 28.04.2020 16:05
Bu Habere 57 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın golcüsü Burak Yılmaz, Çin'de yenilen yemeklerle ilgili yaptığı açıklamanın tepki görmesinin ardından açıklama yaptı.

BURAK YILMAZ NE DEMİŞTİ?

Burak Yılmaz kısa bir süre önce "Çin'de neler yeniyor neler. Çok enteresan şeyler yeniyor. Bir gün merak ettim ve pazarlarına gittim. Gördüklerim karşısında şok oldum. İnsanlarımız oruçlu, gördüklerimin isimlerini veremem. Çok ilginç şeyler yiyorlar, oradan daha çok hastalık gelir. Yeme içmenin sınırı yok. Hayvan restaurantları var. Restaurantta köpek yiyorlar. Köpek bunların içinde en iyi denebilir. Onlar da böyle görmüş." şeklinde konuşmuş ve bu açıklamalar Çin'de ciddi şekilde tepki görmüştü.

YENİ AÇIKLAMA; "ÖZÜR DİLERİM"

Yeni bir açıklama yapan Burak Yılmaz "Yaklaşık 2 sene futbol oynadığım Çin'de çok iyi ağırlandım. Yedikleri yemeklerin kültürlerinden gelen bir alışkanlık olduğunu, onlar için normal bir durum olduğunu söyledim." dedi.

Burak Yılmaz ayrıca "Bu nedenle diğer ülkelere göre hastalık çıkma ihtimalinin daha fazla olduğunu dile getirdim. İstemeden kırmış olduğum tüm Çin halkından, arkadaşlarımdan ve dostlarımdan özür dilerim." ifadelerini kullandı.

İşte Burak Yılmaz'ın o açıklaması;

 

 

YORUMLAR 57
  • pasam123 3 yıl önce Şikayet Et
    Hayir, benim anlamadigim, yalanmi soylemis. iftirami atmis, neden ozur dilemiski? BAski gormus belliki ama komden ve niye. NEreden tutacagim bu haberi bilemedim :>
    Cevapla
  • kadir 3 yıl önce Şikayet Et
    iyide niye özür diliyonki adamlar dünyadaki her hayvanı yiyo bu gerçek ölüleride yer bunlar
    Cevapla
  • ferhat s 3 yıl önce Şikayet Et
    burada özür dileyecek bir durum yokdu , sade gördüklerini ve kendi düsüncesini ifade etmis. buna cinliler saygi göstermiyorlarsa onlarin kendi sorunu..
    Cevapla
  • Samii 3 yıl önce Şikayet Et
    Ülkemizdede domuz yiyip birde övünenler var. Diyanet köpek eti haramdır dese inat olsun diye sokakta köpek bırakmazlar.
    Cevapla
  • trabzonsporlu 3 yıl önce Şikayet Et
    neden özür diliyorsun doğruları söylemişin zaten
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle