Victor Ruiz: Özel uçakla Türkiye'den ayrıldım!

Beşiktaş'ın savunmacısı Victor Ruiz, Türkiye'deki koronavirüs günleri ve son oynadıkları Galatasaray derbisi hakkında açıklamalarda bulundu.

Victor Ruiz: Özel uçakla Türkiye'den ayrıldım!
Victor Ruiz: Özel uçakla Türkiye'den ayrıldım!
GİRİŞ 11.04.2020 16:19 GÜNCELLEME 11.04.2020 16:19
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Victor Ruiz'in açıklamaları şu şekilde;

Türkiye'de futbol durduktan sonra, ki biz son maçımızı 15 Mart tarihinde oynadık, 15 gün İstanbul'da kaldık. Ancak bu süreç boyunca, özellikle biz Beşiktaş'ta oynayan yabancılar olarak evimize dönmek için talepte bulunmaya başladık çünkü içinde bulunduğumuz durumun ne zaman sonlanacağını bilmiyorduk. Sonunda kulüp bize istediğimiz yere gitme özgürlüğünü verdi ve biz de evimize geldik.

"ÖZEL UÇAKLA AYRILDIM"

Uçuşlar hep durdurulmuştu ve ben de özel bir uçakla yolculuk ettim. Öncelikle uçuş konusunda bir sorun yaşayıp yaşamayacağımı inceledim ve pasaportum varsa, sorun yaşamayacağımı öğrendikten sonra Türkiye'den ayrıldım.

"ÇOK YAZIK OLDU"

Birçok takım arkadaşım, Galatasaray maçının ne kadar güzel bir atmosferde oynanacağını bana söylemişti. Türkiye'nin en dolu statlarından birinde oynanacaktı ve büyük bir futbol partisiydi. Beklentim çok yüksekti ancak seyircisiz oynamak zorunda kaldık. Çok yazık oldu.

"SEYİRCİNİN OLMAMASI KÖTÜ OLDU"

Galatasaray'a karşı oynuyor olmak, benim daha iyi hissetmemi sağladı. Onlar 3. sıradaydı ve biz de aradaki farkı azaltmak istiyorduk. Bu şartlarda seyircinin olmaması kötü oldu. Belki başka bir statta olsa önemsiz olurdu ancak böyle bir statta, böyle bir senaryoda seyircisiz maç iyi olmadı.

"BEŞİKTAŞ, İŞLERİMİZİ KOLAYLAŞTIRDI"

Beşiktaş işleri bizim için kolaylaştırdı. Futbol durdurulduktan sonraki gün bir spor salonu ile temasa geçtiler ve onlar da bize her türlü spor aletini getirdi, biz de günlük egzersizlere devam ettik.

KAYNAK: SPORX
YORUMLAR 2
  • haydaa 4 yıl önce Şikayet Et
    Victor kimin uğrunda Falcao sandık
    Cevapla
  • Ismail66 4 yıl önce Şikayet Et
    O kim???
    Cevapla