Oğuzhan ayrılığı açıkladı! 'Sergen hoca ile konuştum'

Beşiktaş'ın Feyenoord ile kiralık anlaşmasına vardığı Oğuzhan Özyakup, imzayı atmak için Hollanda'ya gitti. Oğuzhan havalimanında açıklamalarda bulundu.

Oğuzhan ayrılığı açıkladı! 'Sergen hoca ile konuştum'
Oğuzhan ayrılığı açıkladı! 'Sergen hoca ile konuştum'
GİRİŞ 28.01.2020 17:56 GÜNCELLEME 28.01.2020 17:56
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Beşiktaş, Hollanda ekibi Feyenoord ile Oğuzhan Özyakup'un kiralık transferi konusunda anlaşmaya vardı. Oğuzhan Özyakup, Feyenoord'a imza atmak için Hollanda'ya gidiyor.

 

 

TRT Spor'a konuşan Oğuzhan Özyakup, "Başkan gitti, hoca gitti... Ben de istediklerimi yapamıyorum, farklı sebepleri de var. Ailem Hollanda'da da ve oynayabileceğim bir yere gidiyorum. Mutlu olmak için, huzurlu olmak için Hollanda'ya gidiyorum. Umarım iyi bir performans sergilerim ve Beşiktaş'a para kazandırırım" dedi.

"SERGEN HOCA İLE KONUŞTUK..."

 

 

Sergen Yalçın konusuna değinen Oğuzhan, "Sergen Hoca ile dün akşam konuştuk. Onun da güzel fikirleri vardı ama kararımı çok önceden vermiştim. İnşallah bu anlaşma iki taraf için de iyi olur." sözlerini kullandı.

Milli Takım görüşleri sorulurken, "Şenol Hoca ile 4 sene çalıştım. Onu bir öğretmen gibi görüyoruz, genelde herkese yardım eder. Onunla da görüştüm, fikrini aldım. Fikri önemli olan 2-3 kişiye daha sordum, danıştım ve kararımı verdim. Feyenoord'a gidiyorum" açıklamasını yaptı.

YORUMLAR 17
  • Harun 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah yolunu açık etsin zamanında yardımın oldu lakin son zamanlarda yoktun umarım başarılı olursun senin başarın türkiyenin başarısıdır.
    Cevapla
  • KIRKiKi 4 yıl önce Şikayet Et
    bi git yav
    Cevapla
  • karakartal 4 yıl önce Şikayet Et
    git ve tekrar donme
    Cevapla
  • FATİH 4 yıl önce Şikayet Et
    burda üç yıldır yatıyordun,orda da kendini parçalarsın
    Cevapla
  • İsmail 4 yıl önce Şikayet Et
    Daha önce BJK de kendini kanıtlayan ve başarılı olan bir kişiye bu tarz eleştiri yapmak haksızlık olur. Teknik adamların ve yanlış transferlerin kurbanı bir kardeşimiz....BJK mızdan kendini kanıtlamış nice başarısız yıldızlar geçtiğini unutmamalıyız...
    Cevapla
  • Erdo 4 yıl önce Şikayet Et
    Gidişinle Beşiktaş'ın sırtından bir yük daha kalkmış olacak. Beşiktaş'a verdiğin hiç bir şey yok, var gibisin ama aslında yoksun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle