Beşiktaş'ta penaltı isyanı! Dilmen: 'Bence penaltı...'

Beşiktaş - Sivasspor maçında Burak Yılmaz'ın penaltı beklediği pozisyon VAR'da incelendi ve "devam" kararı verildi.

Beşiktaş'ta penaltı isyanı! Dilmen: 'Bence penaltı...'
Beşiktaş'ta penaltı isyanı! Dilmen: 'Bence penaltı...'
GİRİŞ 19.01.2020 20:03 GÜNCELLEME 19.01.2020 20:16
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın Süper Lig'in 18. haftasında evinde Sivsspor ile oynadığı karşılaşmanın 23. dakikasında tartışmalı bir an yaşandı.

 

 

Bu dakikada Beşiktaş'ta savunma arkasına sızan Burak, Appindangoye'nin müdahalesiyle yerde kaldı ve penaltı bekledi. Ama hakem Ali Şansalan oyunu devam ettirdi. Burak Yılmaz pozisyonun ardından itirazlarını sürdürdü ve uzun süre penaltı verilmesini istedi.

Topun dışarı çıkmasının ardından pozisyon VAR odasında incelendi ve Şansalan, oyunun devam etmesini talep etti.

 

 

RIDVAN DİLMEN: "PENALTIYI VERİRDİM"

Rıdvan Dilmen, devre arasında pozisyonu yorumladı ve, "Burak Yılmaz'ın pozisyonu bence penaltı. Ben olsam verirdim penaltıyı. VAR'dan çağırıp 'İzle' deseler bile izler ve yine penaltıyı verirdim. Burak Yılmaz CV'sinden dolayı kaybetti." dedi.

YORUMLAR 26
  • Bursasporlu 4 yıl önce Şikayet Et
    Sivas anlının teriyle aldı maçı, hemde 10 kişi, bu sene şampiyon Anadoludan.
    Cevapla
  • sivassporlu 4 yıl önce Şikayet Et
    6 sarı kart 1 kırmızı kart her atakda faul bjkli gokan o kadar itiraza 2 kırmızı kart görmesi gerekerken bjklilerin o tartışmalı olayda itmleri kakmalari boş geçilirken ses yok burak denenn bu pozisyonu penaltı öyle mi bu kadar şeyin üstüne Allah dan korkun derim..
    Cevapla
  • Efedayı 4 yıl önce Şikayet Et
    Hakem var kararıyla Sivas'ı 10 kişi bıraktı .Kalan sürede Beşiktaş'ta gollerini atıp yenseydi . Fener maçında da bu maçta da illa penaltı .Penaltı ile kazanmak daha mı güzel
    Cevapla
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş'ın atak ve gol pozisyonları defalarca tekrar eden yayıncı kuruluş, Sivasspor'un tartışmalı ve önemli ataklarının tekrarını sınırlı ya da hiç vermedi. Beşiktaşlı bazı futbolcuların bazıları,ikili mücadelelerde kendilerini yere bıraktı. Beşiktaşlı futbolcuların genellikle, yersiz, gereksiz itirazlarıyla, taraftarların baskısının etkisinde kalan Hakem,Sivasspor'un ataklarını kesmek, Beşiktaş'a gol attırmak için elinden geleni yaptı.
    Cevapla
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Ben de olsam fanatik Rıdvan, seni orda konusturmazdim. Öyle sana bana goreyle olmuyor işte. Bu tür müdahalelere kolay kolay penaltı calinmiyor biliyorsun işte ayağa olsa müdahale neyse tamamda. Futbolcular çoğunlukla kolayına kaçıyor ayakta kalmayıp yere bırakıyorlar kendilerini.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle