Beşiktaş'a Victor Ruiz piyangosu

Bu sezon sakatlıklardan dolayı fazla şans bulamayan Beşiktaşlı futbolcu Victor Ruiz için La Liga ekipleri devrede. Yönetim de takviye yapabilmek için transfere sıcak bakıyor.

Beşiktaş'a Victor Ruiz piyangosu
Beşiktaş'a Victor Ruiz piyangosu
GİRİŞ 18.01.2020 16:37 GÜNCELLEME 18.01.2020 16:37

Transfer dönemimin kapanmasına sayılı günler kala Beşiktaş'ı umutlandıran bir gelişme yaşandı.

La liga ekipleri Victor Ruiz için siyah-beyazlı kulübün kapısını çaldı. Harcama limitinden dolayı transfer yapamayan Beşiktaş, İspanyol oyuncuyu satarak yaşadığı probleme çözüm sağlayabilir. Sezon başında 3 milyon euroya transfer edilen ve yıllık 1,8 milyon euro ücreti olan 30 yaşındaki oyuncu için Real Betis ile Celta Vigo devreye girmiş durumda. Yönetimin düşüncesini sorduğu Abdullah Avcı "Ruiz sürekli sakatlanıyor. O bölgede Roco giderek daha başarılı olmaya başladı. Ayrıca Necip Uysal da alternatif oluyor " diyerek satış için olumlu görüş bildirdi.

Vida'ya teklif yok

Sık sık sakatlık yaşayan İspanyol oyuncuya olan ilgi, siyah-beyazlı yöneticilerin de yüzünü güldürdü. Yönetimin bu transferden 2 milyon avro beklediği öğrenilirken İspanyol ekiplerinin daha düşük bir rakama transferi bitirmeye çalıştıkları bildirildi. Transfer gerçekleşirse Beşiktaş elde edeceği bonservis gelirinin yanı sıra, Ruiz'in yıllık ücretinin yarısı olan 900 bin euroyu da transferde kullanabilecek. İngiliz kulüplerinin radarında olan Domagoj Vida'ya ise şu ana kadar beklenen tekliflerin gelmediği öğrenildi. Yönetim eğer oyuncu satışından gelir elde ederse siyah-beyazlılar kadrosuna bir golcü takviyesi yapacak.