Beşiktaş'tan Çizme'ye Simone Zaza seferi

Burak Yılmaz'ın yokluğunda takımın gol yükünü çekebilecek, yıldız golcüye alternatif olabilecek bir forvet arayan Beşiktaş'ın Simone Zaza ile ilgilendiği ortaya çıktı.

Beşiktaş'tan Çizme'ye Simone Zaza seferi
Beşiktaş'tan Çizme'ye Simone Zaza seferi
GİRİŞ 03.01.2020 12:45 GÜNCELLEME 03.01.2020 12:47

Beşiktaş'ta ara transfer dönemi harekatı resmen başladı. Siyah-beyazlılar, teknik direktör Abdullah Avcı'nın hazırladığı rapor doğrultusunda çalışmalarını hızlandırdı. Burak Yılmaz'ın yokluğunda takımın gol yükünü çekebilecek, yıldız golcüye alternatif olabilecek bir forvet arayan Beşiktaş'ın Simone Zaza ile ilgilendiği ortaya çıktı.

 

 

Kariyerinde daha önce Juventus, Valencia, West Ham gibi takımlarda top koşturan ve son olarak Torino'da 19 karşılaşmada 6 gol kaydeden Zaza'nın Serie A ekibinden ayrılacağı öğrenildi.

ADEM LJAJIC'İ DE ALMIŞLARDI

 

 

İtalyan futbolcuya Sevilla, Sampdoria, Lecce, Cagliari'nin haricinde Beşiktaş'ın da talip olduğu; Torino ile prensip anlaşmasına varan Beşiktaş'lı yöneticilerin, oyuncuyu ikna etmek için önümüzdeki hafta İtalya'ya giderek Zaza ile yüz yüze bir görüşme yapacakları ifade edildi.

Daha önce Ljajic'i Torino'dan alan Beşiktaş'ın, İtalyan yöneticilerle sıkı ilişki içerisinde oldukları bilinirken, işlerin Zaza'nın ikna olmasına kaldığı bildirildi. 28 yaşındaki İtalyan forvet bu sezon Torino formasıyla 13 maça çıktı; bu maçlarda 3 gol, 1 asistlik katkı verdi.

Zaza, 2019-20 sezonunda 3 kez sakatlık geçirdi. Diz problemi, kas yorgunluğu ve ayak bileği burkulması yaşayan 1.86 boyundaki İtalyan forvet; bu dönemde toplam 5 resmi maçta görev yapamadı.

KAYNAK: TAKVİM