Burak Yılmaz için geliyorlar! 3. defa...

Burak Yılmaz'dan vazgeçmeyen Lecce, Ocak ayında yeniden Beşiktaş'ın kapısını çalmaya hazırlanıyor.

Burak Yılmaz için geliyorlar! 3. defa...
Burak Yılmaz için geliyorlar! 3. defa...
GİRİŞ 25.11.2019 11:34 GÜNCELLEME 25.11.2019 11:34
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın yıldız golcüsü Burak Yılmaz, attığı gollerle adından söz ettirmeye ve transfer gündemine girmeye devam ediyor.

Yaz ayı transfer döneminde tam 3 defa Beşiktaş'ın kapısını çalmasına karşın dönemin başkanı Fikret Orman tarafından bırakılmayan Burak Yılmaz, Lecce'yi pişman etti.

OCAK'TA YİNE GELECEKLER

Hem milli takımda hem de Süper Lig'de oynadığı futbolla parmak ısırtan tecrübeli golcü Konyaspor karşısında yine klasını konuştururken, milli futbolcunun bazı sakatlık problemleri yaşamasına rağmen 7 maçta 3 gol 1 asistlik performansı İtalyanlara derin bir iç çektirdi.

Serie A'da 10 puanla 17.sırada bulunan Lecce'de Lapadula haricinde Babacar, La Mantia ve Farias'ın sadece 1'er gol atması Sportif Direktör Meluso'ya Burak Yılmaz pişmanlığı yaşatırken, Serie A ekibinin Ocak ayında bir kez daha girişimlerde bulunacağı öğrenildi.

Fabio Liverani'nin vazgeçmediği Burak Yılmaz'ın kendisine gelen tekliflere kapısını kapattığı bildirilirken, son sözün Beşiktaş yönetimi tarafından söyleneceği ifade edildi.

KAYNAK: AKŞAM
YORUMLAR 6
  • Telip 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir kanal kiralayıp kampanyalar yapalım. Toplanan paraların tamamını Burak ı alan takıma verelim. Tek şartla. Bundan gayrı Türk Milli Takımında oynamamak kaydıyla.
    Cevapla
  • alperennn 4 yıl önce Şikayet Et
    niye la burak türkoğlu türktür terim aurelloyu milli takıma alırken sesin niye çıkmadı niye oynamasın milli takımda ... önerim : çok odacıklı beyin taktır
    Cevapla
  • yiğido58 4 yıl önce Şikayet Et
    Liderden hiç bahsettiğiniz yok, bu işler hep parayla oluyor galiba????
    Cevapla
  • İhracat şart 4 yıl önce Şikayet Et
    İtalya’da başarılı olur Burak Yılmaz kariyerine bir Avrupa macerası eklemezse futbolu bıraktıktan sonra çok pişman olur zaten Türkiye’de her zaman oynadı yine oynar Beşiktaş da başka santrafor bulur sorun değil Türk futbolcusu Avrupa’ya gitmeli oynamalı
    Cevapla
  • antep 4 yıl önce Şikayet Et
    verin gitsin kardeşim milli maçta gördük nasıl oynadıgını arkadaşın tek yeteneği kalenin önü boşken gol atamadıgı için bagırması yine sinirlendim
    Cevapla
  • Ahmet bjk 4 yıl önce Şikayet Et
    Başka golcün yok bilmem farkında mısın? Yalnız haberi de kim uydurmuş bilmiyorum. Sürekli sakatlanan birini kimse istemez o yaştan sonra. Biz idare ediyoruz artık.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle