Abdullah Avcı: 'Bol golle kazanalım'

Beşiktaş teknik direktörü Abdullah Avcı, Denizlispor maçı öncesi oyuncularla yaptığı toplantıda bol gollü bir galibiyet istediğini söyledi.

Abdullah Avcı: 'Bol golle kazanalım'
Abdullah Avcı: 'Bol golle kazanalım'
GİRİŞ 10.11.2019 09:45 GÜNCELLEME 10.11.2019 21:24
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Abdullah Avcı, Denizlispor maçı öncesi oyunculara sezon başından bu yana stresli maçlar izleyen taraftara borçlu olduklarını belirterek, "Evimizde farklı skorlu bir galibiyete bütün camianın ihtiyacı var" ifadelerini kullandı.

 

 

Beşiktaş bu akşam Süper Lig'de sezon başından bu yana başaramadığı üç maç üst üste kazanmayı gerçekleştirmek için sahaya çıkacak.

Galatasaray galibiyetinden sonra geçen hafta Antalyaspor'u da deviren siyah-beyazlılar, Vodafone Park'ta bu akşam Denizlispor'u da yenerek üçte üç yapmanın peşinde olacak. Takımda moraller yerinde çünkü sakatlar oldukça azaldı. Sadece ikinci yarının sonuna doğru takıma katılacağı öngörülen Dorukhan Toköz ile sakatlığı devam eden Brezilyalı Douglas bu akşam Denizlispor maçının kadrosunda yer alamayacak. Sakatlardan gelen iyi haberler Abdullah Avcı'nın da moralini düzeltti.

"ZAMANI GELDİ"

Braga maçında dinlendirilen Burak Yılmaz, Atiba, Ruiz, Diaby ve Gökhan Gönül'ün yanı sıra sakatlığını atlatan N'Koudou da Denizlispor maçının kadrosuna dahil edildi.

Abdullah Avcı karşılaşma öncesinde futbolcularla yaptığı toplantıda maçın önemine dikkat çekerek, "Üzerimizdeki stresi üst üste iki maç kazanarak attık. Artık kendimizi göstermenin zamanı geldi. Kendi seyircimiz önünde güzel futbol ve bol golle kazanmamız gerekiyor. Sezon başından bu yana stresli maçlar izleyen taraftarımıza bunu borçluyuz. Sizlere güveniyorum" sözleriyle oyuncularını motive etti.

YORUMLAR 10
  • s.e. 4 yıl önce Şikayet Et
    hücumcularımızın gol yüzdesi düşük. atak sayısı artmadıkça gol pozisyonuna girme teşebbüsü artmadıkça gol sayımız yüksek olamaz. gerçi son haftlarada biraz kıpırdanma var. umut var bu kadar kötü olarak gördüğümüz beşiktaşın lider ile puan farkı 5. bu geçiş sürecinde takımın özgüvenin yerine gelmesi için arka arkaya galibiyet alması lazım. bugünkü maç bu yüzden çok önemli.
    Cevapla
  • Gurbetci 4 yıl önce Şikayet Et
    Avrupada bizi hezimete ugrattin. O nasil kadroydu oyle? Ayyildizli milli bayragimizin puanini nasil onemsemezsin? Bir besiktasli olarak yaziklar olsun. Guven necip oguzhan bunlari gormek istemiyoruz 17lik 18lik 19luk genclerimizi altyapimizdan gormek istiyoruz.
    Cevapla
  • Osmanlı Tokadı 4 yıl önce Şikayet Et
    avcı iyi hocadıııır dırdır etmeyiiin çapulcular kesin sesiniziiii rakipler siz işinize bakın nokta
    Cevapla
  • Bozteu52 4 yıl önce Şikayet Et
    Sizler. Değilmiydi. Şenol hocayı eleştiren. Durun hele. Sayın. Avcı’da. Güneş. Gibi parlayacak
    Cevapla
  • osmanlı 4 yıl önce Şikayet Et
    bunu yazan bellik kbj li değil.bende fenerli olarak bu arkadaşa katılıyorum.sonsuza kadar avcı ile gidin.nereye mi 2.lige
    Cevapla
  • Arkadaş 4 yıl önce Şikayet Et
    merak etme avcı şifo üzmez Beşiktaşı kaçtane istersen atarsın
    Cevapla
  • yağız gökay 4 yıl önce Şikayet Et
    önce kazanda,bol gol sonradan gelsin...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle