'Fikret Orman'a hakkımı helal etmiyorum'
Beşiktaş Başkanı adayı Ahmet Nur Çebi, siyah-beyazlı kulübün yaklaşan kongresinden önce basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

6.5 yıldır birlikte görev yaptığı Fikret Orman'a "Hakkımı helal etmiyorum" diyen Ahmet Nur Çebi, başkan adayı Serdal Adalı'ya da şok bir gönderme yaparak; "Son 7 yıl değil, son 10 yıl denetlensin; bakalım neler çıkacak" dedi.
Serdal Adalı'nın "son 7 yıl denetlensin" sözlerini değerlendiren Çebi, "Serdal Adalı son 7 yılı denetleyelim diyor. Ben de bu süreyi 7+3 yani 10 yıla çıkaralım diyorum. Alvesler, Bebeler dönemine kadar gidelim, bakalım neler olmuş" dedi.
Fikret Orman'a hakkını helal etmediğinin altını çizen Çebi, "Ben Şenol Güneş ile ekip değilmişim. Bunu söyleyen, bana 'ağabey' diyen, biz demeyi başaramayan, sürekli 'ben' diyen ve 6.5 yıl birlikte görev yaptığım insan. Fikret Orman'a hakkımı helal etmiyorum. "Bu benim canımı çok acıttı. Kendisine hakkımı helal etmiyorum, Allah yolunu ve bahtını açık etsin. Her zaman ben diyen, biz diyemeyen biriydi. Şaşırmıyorum. Başarılardan bizi silemez" şeklinde konuştu.
Beşiktaş'ın acı çekerek başarıya ulaşacağını ifade eden Çebi, "Güçlü bir yönetim kuruyoruz. Ben buraya 3 aylığına gelmiyorum, 20 günlük uykusuzluğumun sebebi bu değil. En az 2022 Mayıs'ına kadar görev başında kalmak için geliyorum. Çıkıp tatlı hayaller anlatmıyorum. Acı çekerek başarıya gideceğiz. Camiamıza hiçbir zaman yalan söylemeyeceğim, bir kuruş için 1 ay düşünerek karar vereceğim. 1 kuruşumuza kimsenin elini değdirmeyeceğim" dedi.
Beşiktaş'ta kaybedilen değerlerin yerine konmasının zor olacağını dile getiren Çebi, "Gelir ve gider... Burası bir kurum, bir şirket. İçerisinde her ne kadar yozlaştırılmaya çalışılan değerlerimiz olsa da burası bir kurum. Yozlaşmaya yüz tutmuş değerlerimizi geri getirmek benim birinci vazifem. Bir aday, adını vermiyorum reklamı olmasın deye, tweet atmış borçları benim yaptığıma dair. Yalan konuşmayın, birilerini aşağılamak için sosyal medyayı kullanmayın" şeklinde konuştu.
-
Burak 5 yıl önce Şikayet EtAhmet bey türk futbolu temizlenirken tekrar kirlennemesi kavga ve gürültüler olmaması için adaylığını çek futbolda sesi boş ve gür çıkıp futbola Zarar vermeye devam etmeyin çekilBeğen Toplam 1 beğeni
-
Q44 5 yıl önce Şikayet EtBence cebi dürüst biriBeğen
-
oflu 5 yıl önce Şikayet Et6.5 yil ormanla çalis şimdi hikaye anlat madem yanliş yapti nicin caliştinBeğen Toplam 1 beğeni
-
okan aslan 5 yıl önce Şikayet EtSadece Beşiktaş 'a değil Türk futboluna da katkılarının olacağına inandığım Sayın Ahmet Nur Çebi'yi yürekten destekliyor başarılar diliyorum .Beğen Toplam 2 beğeni
-
Yıldırım 5 yıl önce Şikayet EtKoca Koca Adamların derdine bak! hepsi boş işler uzmanı.Beğen Toplam 4 beğeni