Ahmet Nur Çebi'nin kozu Cenk Tosun!

Beşiktaşlı eski yöneticinin başkan seçilmesi halinde yönetiminde yer alacak isimlerden Erdal Torunoğulları'nın Everton'da oynayan Cenk Tosun Beşiktaş'a getireceği öğrenildi.

Ahmet Nur Çebi'nin kozu Cenk Tosun!
Ahmet Nur Çebi'nin kozu Cenk Tosun!
GİRİŞ 15.10.2019 11:57 GÜNCELLEME 15.10.2019 12:01
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Beşiktaş olağanüstü genel kurul için geri sayım sürerken, başkan adaylarının önemli hamleleri de ortaya çıkmaya başladı.

 

 

Yarışın favorileri arasında gösterilen Ahmet Nur Çebi'nin listesinde yer alması beklenen Erdal Torunoğulları'nın taraftarları mutlu edecek bir bomba için harekete geçtiği öğrenildi.

Torunoğulları'nın bombasının Everton'da oynayan Cenk Tosun olduğu belirtildi. Torunoğulları, Cenk'in Gaziantepspor'dan bedelsiz olarak alınmasında ve Everton'a rekor ücretle satılmasında önemli rol oynamıştı.

 

 

BEŞİKTAŞ'I REDDETMİŞTİ

Cenk Tosun, yaz transfer döneminde Beşiktaş'ın kendisine yaptığı teklifi reddederek kariyerine Avrupa'da devam etmek istediğini söylemişti.

28 Yaşındaki Cenk Tosun, Everton formasıyla çıktığı 45 maçta 9 gol atmayı başardı.

KAYNAK: STAR
YORUMLAR 3
  • recep altın 4 yıl önce Şikayet Et
    fikret ormanı beyenmeyip böylelerin eline bırakan taraftar utansın. serdal adalı ve ahmet cebi yıllardır bjk yönetimindeler hangi başarsı var bu ikilinin??
    Cevapla
  • Gurbetci 1903 4 yıl önce Şikayet Et
    Cenk Tosunu iyi yamadik evertona. Cenk siradan bir topcu. Burakla ayni sadece burak daha agir. Bize aboubakar gibi her topa rahat kosan yetisebilen golcu lazim.
    Cevapla
  • aliosman 4 yıl önce Şikayet Et
    aynen katılıyorum kardeşim sana
    Cevapla