Alman basını duyurdu! Beşiktaş'a geliyor

Bild Gazetesi, Hannover 96’nın ön liberosu için Beşiktaş’ın 6 milyon euro önerdiğini bildirdi. Brezilyalı oyuncuya Dinamo Moskova ve Deportivo da talip ancak oyuncunun Siyah-Beyazlılar’ı tercih etmesi bekleniyor.

Alman basını duyurdu! Beşiktaş'a geliyor
Alman basını duyurdu! Beşiktaş'a geliyor
GİRİŞ 09.07.2019 09:49 GÜNCELLEME 09.07.2019 09:49
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Transferin sessiz kulübü Beşiktaş için bomba haber Almanya’dan geldi. Bild Gazetesi’nin özel haberine göre; Siyah-Beyazlılar küme düşen Hannover 96’dan ayrılmaya hazırlanan 24 yaşındaki Brezilyalı oyuncu Walace’ı transfer etmek için girişimlerine başladı.

 

 

İspanya’dan Deportivo Alaves ve Rusya’dan Dinamo Moskova’nın da talip olduğu oyuncunun fiyatının 6 milyon euroya kadar yükseldiği ve Beşiktaş’ın ipi göğüslemeye yakın olduğu bildirildi. Hannover 96’nın ise oyuncuyu satmak için istediği ücretin 8 milyon euro olduğu vurgulandı.

ATİBA’NIN ALTERNATiFi OLACAK

 

 

2016 yılında Brezilya Milli Takımı’yla Olimpiyat Şampiyonu olan Walace’ın 1 yıl sonra Hannover 96’ya transfer olduğu hatırlatılan haberde, “Aşağı Saksonya ekibinin küme düşmesinden sonra gelirleri azaldı. Mali disiplini sağlamak için yıldız oyuncusunu satmak ve problemleri hafifletmek istiyor” denildi.

Geçen sezon Bundesliga’da 26 maç oynayan 24 yaşındaki oyuncu 1 gol ve 1 asistlik performansıyla takıma katkıda bulundu. Beşiktaş oyuncuyu transfer ederse Atiba’nın alternatifi olacak.

KAYNAK: AKŞAM
YORUMLAR 5
  • Levrok 4 yıl önce Şikayet Et
    Besiktas tan bu sezon pek cok ses cikmiyor ama bu sezon sampiyonluk yarisi Fenerbahce ve Besiktas arasinda gececek, buraya yazdim !! Not: Bir Fenerbahceli
    Cevapla
  • Agır 4 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray in Serkan larini unutmuşsun
    Cevapla
  • alperennnn 4 yıl önce Şikayet Et
    fiko o kadar para vermez yalan haber
    Cevapla
  • Osmanlı Tokadı 4 yıl önce Şikayet Et
    6 milyon çoooook para bjk da 1,5 2 milyondan fazla oyuncu almasın bence
    Cevapla
  • Gurbetci 1903 4 yıl önce Şikayet Et
    Biz daha 2 milyonluk tyler boydu alamiyoruz bu 6 milyonlugu nasil alacaz?
    Cevapla