Quaresma ve Şenol Güneş'ten derbi görüşmesi!

Portekizli yıldız Ricardo Quaresma geçen sezon kupada kırmızı kart gördüğü Fenerbahçe maçını unutamıyor. Teknik Direktör Şenol Güneş'le görüşen Qıaresma, derbiye ilk on birde başlamayı çok istediğini söyledi.

Quaresma ve Şenol Güneş'ten derbi görüşmesi!
Quaresma ve Şenol Güneş'ten derbi görüşmesi!
GİRİŞ 19.02.2019 09:21 GÜNCELLEME 19.02.2019 09:27
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Ricardo Quaresma, pazartesi günü oynanacak Fenerbahçe maçını iple çekiyor. Siyah-beyazlıların şampiyonluk yolunda mutlak galibiyet parolasıyla çıkacağı karşılaşma Portekizli yıldız için de büyük anlam taşıyor.

 

 

Geçtiğimiz sezon Beşiktaş'ın ligde Fenerbahçe'yi 3-1 yendiği maçta muhteşem bir performans sergileyip iki gol atan Quaresma, ardından sarı-lacivertlilerle yapılan kupa maçında kırmızı kart görmüştü. Vodafone Park'ta oynanan Ziraat Türkiye Kupası yarı finali ilk maçında oyuna ikinci yarıda giren yıldız oyuncu, sadece yedi dakika sonra Fenerbahçeli Joseph de Souza ile yaşadığı itişme sonrasında oyundan atılmıştı. Portekizli oyuncu kırmızı kart gördükten sonra adeta deliye dönmüş ve takım arkadaşlarının çabalarıyla güçlükle saha dışına çıkarılmıştı.

GÜNEŞ DE MEMNUN

 

 

Rakip oyuncuların tahrikleri karşısında haksız bir kırmızı kart gördüğünü savunan Portekizlinin bu maçı unutamadığı öğrenildi. Malatya deplasmanında formasına yeniden kavuşan ve teknik direktör Şenol Güneş'le görüşen 35 yaşındaki oyuncunun, Fenerbahçe maçına ilk on birde başlamayı çok istediğini söylediği öğrenildi. Sözleşmesi gelecek yılın haziran ayında bitecek olan tecrübeli futbolcunun, sezon sonunda yüksek ihtimalle takımdan ayrılacağı için Fenerbahçe derbisinde iz bırakacak bir performans sergilemek istediği ve bu maça çok motive olduğu belirtildi. Şenol Güneş'in de Quaresma'nın hırsından dolayı memnun olduğu ifade edildi.

MESAİ BAŞLADI

Malatya deplasmanındaki galibiyetten sonra iki gün izin yapan Beşiktaşlı futbolcular, Fenerbahçe derbisi hazırlıklarına dün başladı. Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde gerçekleştirilen idmanda taktik çalışması yapıldı. Antrenmana sakatlıkları geçen Adriano ve Oğuzhan Özyakup da katıldı. (Türkiye)

YORUMLAR 5
  • Seba 5 yıl önce Şikayet Et
    Kurtulamadık gitti bu adamdan, takım ne güzel işledi bunun yokluğunda. Ama işte, istediği şımarıkları yapıp kendini Beşiktaş'tan büyük görsün, iki üç trivela ile gaza gelir, gözler boyanır bir kaç taraftarın.
    Cevapla
  • KaraKartal 5 yıl önce Şikayet Et
    Bir kurtulamadık gitti bu adamdan. Ama Şenol hoca yedek oynatıcaktır çünkü takım onsuz daha fazla koşuyor ve paslaşıyor.
    Cevapla
  • Izmitli 5 yıl önce Şikayet Et
    Canim aciyor canim ne olur gitme 40 yasina kadar bizde oyna sen besiktasin kalbisin kalbi......hic bisey yapma oynadiginda bir trivela yeter be baba
    Cevapla
  • Atar41 5 yıl önce Şikayet Et
    Besiktasin Kalbisin Kalbi Ne Yapsan Ne Etsende Kralsin Gelmis Gecmis Tek Kralsin Besiktasin Kalbisin Kalbi
    Cevapla
  • Yetti quaresma 5 yıl önce Şikayet Et
    Alma şu adamı takıma Allah aşkına ya.. Doğru düzgün bir beşiktaş izliyoruz.. Bencil bu adam.. Takıma zarar veriyor... Gönderin gitsin
    Cevapla