G.Saraylı isme ağır sözler! "Azıcık beyni olan..."

Eski hakem Erman Toroğlu, Beşiktaş ile Galatasaray arasında derbi maçla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

G.Saraylı isme ağır sözler! "Azıcık beyni olan..."
G.Saraylı isme ağır sözler! "Azıcık beyni olan..."
GİRİŞ 02.12.2018 21:23 GÜNCELLEME 03.12.2018 10:23
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış


A Spor yorumcusu Erman Toroğlu, Beşiktaş - Galatasaray derbisinin ilk yarısını değerlendirdi. Toroğlu, Eren Derdiyok'un penaltı yaptırdığı pozisyon hakkında "Azıcık beyni ve azıcık yüreği olan bir futbolcu o penaltıyı yaptırmaz" dedi.

Erman Toroğlu, Galatasaray'ın penaltı beklediği iki pozisyon için ise; "Eren Derdiyok'un penaltı beklediği pozisyonda, topa vurdu, top auta gitti ve sonra rakibe vurdu. Penaltı değil. O topa vurmasa, gitmeye çalışsa, penaltı olacak zaten. Galatasaray'ın penaltı beklediği 2. pozisyonda, Beşiktaşlı futbolcu vurdu, Beşiktaşlı oyuncunun top koluna çarptı. Vida elini isteyerek mi açıyor, top istemeden mi çarpıyor? Oraya dikkatli bakacaksın" yorumunu yaptı.

Erman Toroğlu ayrıca, "Medel oyunu dinamitliyor, Cüneyt Çakır bunu çözemedi. Selçuk İnan'a sarı gösterdi, Medel'e veremedi. Sarı kartı olup olmaması beni ilgilendirmiyor ama Cüneyt'i ilgilendiriyor." ifadelerini kullandı. 

 

 

YORUMLAR 21
  • kafkasyalı 5 yıl önce Şikayet Et
    Biz sizlerin hakemlik yıllarınıda bili yoruz çok konuşmayında çekilin bi kenara
    Cevapla
  • 123456789 5 yıl önce Şikayet Et
    Bence her şey normaldi ortalığı bunalanlar çok dün liverpol everton maçını seyrettim bizde olsa kıyamet kopardı bizde kimse maçı konuşmuyor hakemi konuşuyor
    Cevapla
  • Turan 5 yıl önce Şikayet Et
    gs yi var la bitiriyorlar diyenler var,, var yokken dere tepe düzdü her yol gs a çıkıyordu,,
    Cevapla
  • Burhan 5 yıl önce Şikayet Et
    Yorumlara baktım Beşiktaşlılar örgütlenmiş Ahmet cakari ve Erman toroglunu eleştiriyorlar. Niye elestiriyorsunz doğru söylüyorlar. GS yi varla bitirmeye devam ediyorlar. Beşiktaşlı kardeşlerim bu ülkede sizden fazla mağdur edebiyatı yapan yok. Etrafımda nekadar Beşiktaşlı varsa bu ülkede hep Beşiktaş'ın hakkı yenmiş. Hadi ordan. Mağdur edebiyatı yapmayın.
    Cevapla
  • Kemal 5 yıl önce Şikayet Et
    Haksız penaltı azalsın zaten bu iyi bir şey ama karşılık olarak'ta sürekli aleyhimize verilenlere kızıyoruz kardeşim kafanız basmıyor nedense...
    Cevapla
  • Ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Hep mağdur edildiğimizden olmasın sakın... Var geldi sizin haksız penaltılarınız azaldı diye mi dertlisin.
    Cevapla
  • ibrahim 5 yıl önce Şikayet Et
    Biz senide biliriz Erman Zamanında yaptığın eyyamları çok iyi biliriz. 90 lı yıllar Konya fener maçı şumayer kaleci Konya penaltıyı attı önce golü verdin santrayı gösterdin şumayer büyük Fuat’ın topa gelirken duraksadığına itiraz etti ve penaltıyı tekralattın. İkinci atışta şumayer iki metre öne çıktı ve penaltıyı kurtardı ve Konya 1-0 yenildi yani görevini ( eyyamcılığını ) yapmıştın. Unutmayız acıyı da şimdi ahkam kestiğini görünce kanıma dokunuyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle