Şenol Güneş'in bu sözleri 2-0'dan 3-2'ye getirdi!

Beşiktaş'ın Sarpsborg karşısında 2-0 mağlup girdiği devre arasında Şenol Güneş taktik değil, motivasyon konuşması yaptı. Güneş, "Bu maçı buraya siz getirdiniz, altından kalkacak olan da sizsiniz. Ben size inanıyorum. Siz de kendinize inanın, savaşın, başarırız." dedi.

Şenol Güneş'in bu sözleri 2-0'dan 3-2'ye getirdi!
Şenol Güneş'in bu sözleri 2-0'dan 3-2'ye getirdi!
GİRİŞ 01.12.2018 09:50 GÜNCELLEME 01.12.2018 11:35
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Sarpsborg karşısında ilk yarıda dökülen ve soyunma odasına 2-0 mağlup giden Beşiktaş'ın ikinci yarıdaki şahlanışının nedenini herkes merak ediyordu. 

 

 

Şenol Güneş'in devre arasında soyunma odasında yaptığı konuşmaya ulaşıldı. Birçok maçın devre arasında oyuncularına rakip hakkında teknik ve taktik bilgi veren Güneş, bu kez farklı bir yöntem seçti.

Maçın oynandığı saha gibi, soyunma odası da buz kesmişti. İçeriye giren Tecrübeli çalıştırıcı Güneş, oyuncularına şu motivasyon konuşmasını yaptı:

 

 

BEŞİKTAŞ RUHU

"Bu futbol size de Beşiktaş'ın ismine de yakışmıyor. Mağlup olursak bunu kimseye açıklayamayız. Siz Şampiyonlar Ligi'nden yenilgisiz çıkmış takımsınız. 2. yarıda bu maçı çevireceğiz. Size güveniyorum, inanıyorum. Siz de kendinize inanın, başarırız. Şimdi çıkın, nasıl 2-0 geriye düştüyseniz, bunun altından kalkın. Bu maçı döndürecek olan sizsiniz. Bu işi başaracaksınız. Beşiktaş ruhunu sahaya koyun. Sonuç da gelir. Bu sizin için Beşiktaş tarihine altın bir sayfa ekleme fırsatı."

(Akşam)

YORUMLAR 3
  • harun can 5 yıl önce Şikayet Et
    HOCAM EE KADROYA OGUZHAN ÖZYAKUPU MEDELİ QUARESMAYİ KARIUSU VIDAYİ GÖKHAN TÖREYİ GÖKHAN GÖNÜLÜ güven yalçın lens atıba caner ljajlc galatasaray beşiktaş kadrosuna koy
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu senol hoca kral hoca saygi duyulacak hoca
    Cevapla
  • E.A 5 yıl önce Şikayet Et
    Haydi canım o kadar büyütmeye de gerek yok. Sonuçta sıradan bir maçtı. Beşiktaş tarihine dönüp bir baksanız Beşiktaş'ın 2-0 önde iken ne maçları verdiğine de tanıklık edersiniz. Bliç'i hatırlıyor musunuz? her karşılaşmadan sonra Liverpol zaferini dile getiriyordu. Peki ne oldu? sonu hüsran oldu. Gitti Belçika takımına elendi. Şenol Güneşte Bliç gibi davranırsa aynı hüsrana o da uğrayacaktır.
    Cevapla