Talisca Beşiktaş'ı unuttu! 'Hayattaki her şeyi...'

Guangzhou Evergrande'nin Benfica'dan 19,2 milyon euroya bonservisini aldığı Anderson Talisca, Portekiz basınına açıklamalarda bulundu.

Talisca Beşiktaş'ı unuttu! 'Hayattaki her şeyi...'
Talisca Beşiktaş'ı unuttu! 'Hayattaki her şeyi...'
GİRİŞ 27.10.2018 16:09 GÜNCELLEME 27.10.2018 16:17
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Anderson Talisca'nın, Portekiz basınına verdiği röportajında Avrupa'da adını duyurduğu Beşiktaş'tan bahsetmemesi dikkat çekti.

Çin'de çok başarılı bir sezon geçiren Talisca, kariyeriyle ve öğrendikleriyle ilgili konuşurken ''Hayattaki her şeyin bir anlamı ve sebebi olduğunu öğrendim. Hataların insanlar için her zaman var olduğunu ve olacağını öğrendim. Tanrı onu şerefli bir şekilde takip edenleri, alçak gönüllü olanları her zaman bağışlayacaktır'' dedi.

 

 

Talisca, her şeyi Benfica'ya borçlu olduğunu söylerken ''Benfica'ya geldim, öğrendim, büyüdüm, hayal ettim, fark ettim, hata yaptım ve doğruları öğrendim. Bunları Benfica'daki arkadaşlarımdan, taraftarlardan, yönetimimizden, çalışanlardan aldım'' ifadelerini kullandı.

KAYNAK: SPORX
YORUMLAR 9
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Duyguları bir kenara bırakırsak, bjknin düşüşünün sebebi önce talisca sonra Cenkin yokluğudur. Tamam Cenk’ten para kazandın ama neye yarar başarı olmayınca.
    Cevapla
  • anadolu ligi 5 yıl önce Şikayet Et
    bizim ligimizin üç büyütülmüş semt takımları başka ne bekliyordunuz.
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Siz de onun haberini yapmayın ne hali varsa görsün
    Cevapla
  • Kafkef 5 yıl önce Şikayet Et
    Benficada ailene kadar küfür yediğin ve beşiktasın seni Nasıl Ada'm ettiği günleri ne çabuk unuttun be ! Zaten Ada'm olsaydın genç yaşta Çin'e gitmezdin vefasız deyyuz
    Cevapla
  • Ts61 5 yıl önce Şikayet Et
    Adamlar hakli yabanci sevdalisi olursan olacagi bu ne varsa yerlide sifir yabanci uygula 8 10 sene sıkıntı cek sonrasi tamam 81 milyonda bir talisca yokmu yani hikaye
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle