Gomez'den mesaj var! 'Seve seve gelirim'

Beşiktaş'ta yönetimin devre arasında transfer etmek istediği Mario Gomez geri dönmeye sıcak bakıyor. Golcü yıldızın "Siz Stuttgart'ı ikna edin yeter. Ben seve seve gelirim" dediği öğrenildi...

Gomez'den mesaj var! 'Seve seve gelirim'
Gomez'den mesaj var! 'Seve seve gelirim'
GİRİŞ 19.09.2018 18:34 GÜNCELLEME 19.09.2018 21:05
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın Ocak ayında Mario Gomez için Stuttgart'a teklif yapacağı haberi Alman futbolcuyu şimdiden heyecanlandırdı. Siyah- Beyazlı takımda geçirdiği 1 sezonu hiç unutamadığını ifade eden Gomez, "Beşiktaş'a geldiğimde bana bitti diyenler vardı. Onlara futbolumla ve attığım gollerle cevap verdiğimi düşünüyorum" dedi.

ŞARTLAR ONU GEREKTİRİYORDU

 

 

Beşiktaş forması altında yeniden doğduğunu söyleyen Gomez, "İstanbul'dan ayrıldıktan sonra eski takımımı çok aradım. Ancak o dönem şartlar onu gerektiriyordu" dedi.

STUTTGART'I İKNA ETSİNLER

Yeniden Beşiktaş'ta oynamayı çok istediğini ifade eden Mario Gomez, "Kulübüm Stuttgart'ı ikna etsinler yeter. Ben Beşiktaş'a seve seve gelirim. Vodafone Park'a çıkmak bir ayrıcalık" diye konuştu.

YENİDEN DÖNMEK İSTERİM

Süper Lig'in her geçen gün daha kaliteli bir hale geldiğini vurgulayan Gomez, "Bu ligde yeniden Beşiktaş forması altında şampiyonluk yaşamak isterim. Bunun için gelmeye hazırım" ifadesini kullandı.

YORUMLAR 28
  • ilhan 5 yıl önce Şikayet Et
    Kaçıp gitti bide geri mi gelicek,beşiktaş taraftarıyım gelmesini istemiyorum onun yerine genç yetenekli bir forvet alınsın
    Cevapla
  • Paran mı bitti 5 yıl önce Şikayet Et
    Kesinlikle gelmesin bjk taraftarıyım istemiyorum seni
    Cevapla
  • Kartal 5 yıl önce Şikayet Et
    Come to BEŞİKTAŞ.
    Cevapla
  • selahattin 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu yaşta senin geleceğine genç yetenekleri tercih ederim
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    kötü günde kaçanı geri alırsa, BJK’ye yazıklar olsun !
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle