Fransızlar bomba transferi duyurdu!

Fransızların dünyaca ünlü futbol dergisi France Football, Beşiktaş'ın Nacer Chadli ile prensipte anlaştığını yazdı.

Fransızlar bomba transferi duyurdu!
Fransızlar bomba transferi duyurdu!
GİRİŞ 11.08.2018 15:12 GÜNCELLEME 11.08.2018 15:58
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Adı uzun bir süredir Beşiktaş'la birlikte anılan West Bromwich Albion'ın yıldızı Nacer Chadli'yle ilgili bugün Fransız basınından gündem yaratacak bir iddia geldi.

Fransızların dünyaca ünlü futbol dergisi France Football'un okuyucularıyla paylaştığı özel habere göre Siyah Beyazlı yönetim 29 yaşındaki sol kanat oyuncusuyla her konuda anlaştı.

 

 

Haberde Belçikalı futbolcunun da Siyah Beyazlı takımda oynamayı çok istediği belirtilirken Beşiktaş ile oyuncuyu kiralamaktan çok satmak isteyen West Brom arasında görüşmelerin sürdüğü kaydedildi.

Yıldız isim, 2018 Dünya Kupası'nda üçüncülük elde eden Belçika Milli Takımı'nda gösterdiği performansla büyük beğeni toplamıştı. (Fanatik)

YORUMLAR 5
  • vatan 5 yıl önce Şikayet Et
    Alt yapi lazim, cocuklari okularda sporda secmek lazim, ve yonlerdirmek gerek
    Cevapla
  • Zeki 5 yıl önce Şikayet Et
    Futbol kulüplerinin milyarlarca lira borcu var ve hala milletin parasını çarçur edip elin yabancısına veriyorlar. Futbol afyondur . Ne zaman uyanacağız
    Cevapla
  • DADAŞ 5 yıl önce Şikayet Et
    Hükümetin şu futbol kulüplerine bir ayar vermesi lazım. hepsi borç batağında bir kuruş vergi vermiyorlar. yabancı futbolculara milyon dolarları veriyorlar. bir tanesi de bir işe yaramıyor. kapatsın hükümet bunların yolunu. bu bir rezalettir kardeşim.
    Cevapla
  • Taraftar 5 yıl önce Şikayet Et
    2. Negredo fiyaskosu olmaz inşallah! Yüksek paralar ödeniyor. Sonuç hüsran oluyor. Bu astronomik paraların hepsini futbolcu mu alıyor?
    Cevapla
  • Gaddar 5 yıl önce Şikayet Et
    4 büyüklerden bir futbolcu almayacaz parasını devlete verecez demesini bekliyorum. Ülke zordayken futbolu düşünemeyiz
    Cevapla