Şenol Güneş resmen istedi! "Gomez'i alalım"

Beşiktaş'ın transfer listesinde yer alan Mario Gomez'le ilgili olarak olumlu görüş bildiren teknik direktör Şenol Güneş, "Kulüp ekonomik anlamda zor durumdayken şartları çok fazla zorlamaya gerek yok. Gomez bildiğimiz tanıdığımız bir oyuncu. Karakteri sağlam ve iyi bir profesyonel" dediği öğrenildi.

Şenol Güneş resmen istedi! "Gomez'i alalım"
Şenol Güneş resmen istedi! "Gomez'i alalım"
GİRİŞ 08.08.2018 14:57 GÜNCELLEME 08.08.2018 14:57
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Alvaro Negredo'nun gözden çıkarılmasının ardından forvet arayışlarına başlayan Beşiktaş, ilk olarak Mario Mandzukic'e yönelmişti. Fakat Hırvat oyuncunun maliyetinin yüksek olması veJuventus'un Higuain'i satmasının ardından alternatiflere yönelen Siyah-Beyazlılar'da Mario Gomez'in adı gündeme gelmişti.

Kartal'da 2015-2016'da şampiyonluk ve gol krallığı yaşayan Alman yıldız, menajeri aracılığıyla eski kulübüne haber göndermişti. Başkan Fikret Orman, başlarda Alman yıldızla ilgili yöneticilerin de olumlu görüş bildirmesinin ardından Gomez değerlendirmeye alınmıştı. Yönetim, bu durumu teknik direktör Şenol Güneş'le görüşürken, deneyimli hocanın öğrencisine onay verdiği öğrenildi. Güneş'in "Kulüp ekonomik anlamda zor durumdayken şartları çok fazla zorlamaya gerek yok. Gomez bildiğimiz tanıdığımız bir oyuncu. Karakteri sağlam ve iyi bir profesyonel. Transfer edilmesi halinde yine katkı sağlayacaktır" dediği ifade edildi.

TOLGAY TALEBİ REDDEDİLDİ 

Öte yandan sezon başında Tolgar Arslan'ı isteyen ve "Para artı Mario Gomez'i verelim" teklifinde bulunan Stuttgart'a olumsuz yanıt verildi. Beşiktaş'ın yıldız ortaya sahasını şu an için satma niyetinin bulunmadığı ve sadece Gomez'i transfer etmek istediği bildirildi.

YORUMLAR 2
  • osmanlı tokadı 5 yıl önce Şikayet Et
    gomez talisca sosa gidişleri çok da ahlaki değildi bjk ya yaramazlar
    Cevapla
  • orhan bingel 5 yıl önce Şikayet Et
    gomez iyi futbolcu lakin unutmayalım gidiş sebebini,türkiye güvenli bir ülke degil diye gitmişti..
    Cevapla